1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hedefimde Şampiyonluk Var
Hedefimde Şampiyonluk Var

Hedefimde Şampiyonluk Var

Özel Burç Vural Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Oğuzhan Öner, ‘Liselerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’ kapsamında Adana’daki turnuvada üçüncülük elde ederek, önemli bir başarıya imza attı.

A+A-

Özel Burç Vural Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Oğuzhan Öner, ‘Liselerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’ kapsamında Adana’daki turnuvada üçüncülük elde ederek, önemli bir başarıya imza attı. 60 sporcu arasından sıyrılıp kürsüye çıkan Öner, hedefinde ‘şampiyonluk’ olduğunu söyledi.

Kendisinden yaşça büyük olan sporcuları geride bırakarak, derece elde etmesinin çok güzel bir duygu olduğunu kaydeden Öner, “Tabii ki üçüncülük de önemli bir başarı ama benim beklentimin çok altında bir derece oldu. Turnuvaya çok iyi hazırlanmıştım. Birinci olacağıma inanıyordum, fakat kısmet değilmiş. Bundan sonra daha çok çalışıp şampiyon olacağım.” dedi.

7 yıldan bu yana masa tenisi oynadığını anlatan Öner, başarısının sırrını da; azim, inanç ve okulun desteği ile çok çalışmak olarak açıkladı. Başarılara yavaş yavaş alıştığını kaydeden Öner, bunun yanında hiçbir zaman rehavete kapılmadığını, aksine her başarısının ardından kendine yeni hedefler koyduğunu ve bu hedefleri başarmak için daha çok çalıştığını dile getirdi. Öner, bugüne kadar katıldığı turnuvalarda elde ettiği dereceler hakkında da bilgiler verdi.

BU BAŞARININ GELECEĞİNİ BİLİYORDUM

Özel Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erhan Gürgiç de öğrencileri Oğuzhan Öner’in masa tenisi alanındaki başarısı nedeniyle yüzde 100 burslu okuduğunu ifade ederek, “Öğrencimle gurur duyuyorum. Böyle bir başarı elde edeceğinden emindim. Kendisi üçüncülüğü, büyük bir başarı olarak görmüyor ama bu da çok büyük bir başarı. Bundan sonra daha çok çalışacak ve birinci olacak. Biz Oğuzhan ve diğer öğrencilerimize güveniyoruz” diye konuştu.

HER ALANDA BAŞARILIYIZ

Öğrencilerin her alanda başarılı olmaları için bu tür turnuvalara büyük önem verdiklerini ve öğrencilerinin sürekli bu turnuvalara katıldığını anlatan Gürgiç, “Adana’da 7-9 Ocak tarihleri arasında yine okullar arası masa tenisi müsabakaları olacak. Gerek bu turnuvada olsun, gerekse Türkiye genelindeki yarışma,sınav ve turnuvalarda hedefimiz her zaman birincilik olacak.” ifadesini kullandı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.