1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karasayar: Tek Vatan, Millet,devlet Olarak Birlik İçinde Yaşamaya Devam Edeceğiz
Karasayar: Tek Vatan, Millet,devlet Olarak Birlik İçinde Yaşamaya Devam Edeceğiz

Karasayar: Tek Vatan, Millet,devlet Olarak Birlik İçinde Yaşamaya Devam Edeceğiz

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, "Tek vatan, millet, devlet olarak birlik içinde yaşamaya devam edeceğiz.

A+A-

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, "Tek vatan, millet, devlet olarak birlik içinde yaşamaya devam edeceğiz. Buna kimse engel olamayacak." dedi.

Köy gezileri kapsamında Reyhanlı’ya bağlı Beşaslan, Kuletepe, Konuk, Cumhuriyet, Varışlı, Terzihöyük, Suluköy, Karasüleymanlı, Kavalcık, Cilvegözü, Çakıryiğit, Fevzipaşa, Oğulpınar, Kuşaklı, Bükülmez, köylerine giden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu, teşkilat yöneticileri, il genel meclis üyeleri ve partililer muhtar ve vatandaşlarla görüştü.

"SURİYE'DE YAŞANAN OLAYLAR ÜZERİNDEN FAYDALANMAK İSTEYEN BAZI KESİMLER; ÜLKEMİZDE DE KARIŞIKLIK ÇIKMASINI İSTİYOR"

Ortadoğu'da olayların başladığı süreçte Suriye Devlet Başkanı Esed'in defalarca uyarıldığını belirten Milletvekili Karasayar, "Ancak Esed bunu dinlemedi. Suriye'de yaşanan olaylar üzerinden faydalanmak isteyen bazı kesimler; ülkemizde de karışıklık çıkmasını istiyor. Suriyeli kardeşlerimizle Hataylıları birbirine düşman etmek isteyenler var. Hemşerilerimiz bu oyuna asla kanmayacaklardır." diye konuştu.

Hükümet olarak köylere ayrı bir önem verdiklerini kaydeden Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, geçen zaman içerisinde köylerde yaşam standart ve kalitesinin her geçen gün yükseldiğini belirtti.

Köy muhtarları, hizmetlerin bir bir geldiğini, ufak tefek birkaç sıkıntılarının kaldığını belirterek “Ama onlarında çözüleceğine inanıyoruz. Sağ olsunlar ilçe başkanımız, Belediye başkanımız ve İl Genel Meclis üyelerimiz bizleri arar sorar, ziyaret ederler.” ifadesini kullandı.

Köyleri ziyaret ederek vatandaşla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti ile tüm sıkıntıların sona erdiğini vurguladı. Karasayar, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu milletin refah seviyesini yükseltmek için büyük bir fedakârlıkla çalışıyoruz. Sizlerin bizlere vereceğiniz destekler tüm sorun ve sıkıntıların ortadan kalkması demektir” diye konuştu. Karasayar, "Türkiye çok önemli bir coğrafi konuma sahip, bölgesinde ve dünyada etkisi giderek artan, gelişmesini kalkınmasını, halkının refah seviyesinin artmasını arzu etmeyen, istemeyen bir takım odaklar var. Tek vatan, millet, devlet olarak birlik içinde yaşamaya devam edeceğiz. Buna kimse engel olamayacak. Türkiye, bu işlerin üstesinden gelecek. Türkiye, doğru bir yolda milletler arası yarışta hızlı bir şekilde hedefe doğru koşmaktadır." şeklinde konuştu.

    Milletvekili Karasayar, Hatay'ın büyükşehir olması durumunda bütçenin yüzde 10’unun köylere ayrılacağını açıkladı. Vatandaşların, elektrik direkleri, tahliye kanalları, kanalizasyon, maliyeden aldıkları arazilerin destekleme bedelinden faydalanması yönündeki taleplerini alan Karasayar, sorunların çözümü için gereken çalışmanın yapılacağını söyledi. CİHAN

Karasayar: Tek vatan, millet,devlet olarak birlik içinde yaşamaya devam edeceğiz

Karasayar: Tek vatan, millet,devlet olarak birlik içinde yaşamaya devam edeceğiz

Karasayar: Tek vatan, millet,devlet olarak birlik içinde yaşamaya devam edeceğiz

Karasayar: Tek vatan, millet,devlet olarak birlik içinde yaşamaya devam edeceğiz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.