1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Karete Şampiyonlarına 2 Bin 500'er Tl Ödül
Karete Şampiyonlarına 2 Bin 500er Tl Ödül

Karete Şampiyonlarına 2 Bin 500'er Tl Ödül

11.Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’nda şampiyon olan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları 2 bin 500’er TL ile ödüllendirildi.

A+A-

11.Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’nda şampiyon olan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları 2 bin 500’er TL ile ödüllendirildi.

7-9 Haziran tarihlerinde Karadağ’da yapılan 11.Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’nda Fransa’yı yenerek Avrupa Şampiyonu olan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları Nurcan Çiçek, Beyza Ünlüsoy, Tuğçenur Büyüktazim, Kübranur Büyüktazim ve antrenörleri Nurkan Kayacık Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyaret etti.

Şampiyonları tek tek tebrik eden başkan Ali İnci, "Hendek’imiz için gurur verici bir şampiyonluk. İlçemiz şampiyonlar yetiştiren bir ilçe konumundadır. Sporcularımız şampiyonluk sözü vererek, sözlerinde durdular. İlçemiz için güzel bir başarıya imza atıp, ülkemizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edip, İstiklal Marşımızı söyletip bayrağımızı dalgalandırdılar. Onlarla gurur duyuyoruz. İnşallah güreşte olduğu gibi karatede de dünya şampiyonları çıkaracağız. Sporcularımızı ödüllendireceğiz. Başarı, ödüllendirilmelidir." dedi.

Başkan İnci, şampiyonlara 2 bin 500’er TL ödül verdi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.