1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kelkit Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi
Kelkit Halk Eğitim Merkezinden Yıl Sonu Sergisi

Kelkit Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslarda hazırlanan el emeği göz nuru eserler sergi ile vatandaşların beğenisine sunuldu.

A+A-

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslarda hazırlanan el emeği göz nuru eserler sergi ile vatandaşların beğenisine sunuldu.

Açılışını Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel’in eşi Özlem Gazel’in yaptığı yıl sonu sergisine, Belediye Başkan Vekili Yusuf Ayvazoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Murat Şükrü Baş ve Ahmet Tuncay, İl Denetmenler Başkanı Şahmettin Kaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Dursun Şenel Ergen, Merkez Müdürü Mehrali Can, kurum müdürleri, daire amirleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Katılımcılar tarafından oldukça beğenilen serginin açılış töreninden sonra davetlilere ev yapımı yöresel yiyecekler ikram edildi. Halk Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, sergideki ürünlerin merkez binada, Söğütlü, Ünlüpınar, Öbektaş, Deredolu beldelerinde ve Kılıçlı, Yeniyol ile Karaçayır köylerinde açılan toplam 10 kursta kursiyerler tarafından yapıldığını belirtti. Merkez bünyesinde yıl içerisinde 120 kurs açıldığı ve bu kurslarda 2387 vatandaşa eğitim verildiği bildirildi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.