1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Trabzonspor'da, Yeni Teknik Kadro İle Sözleşme İmzalandı
Trabzonsporda, Yeni Teknik Kadro İle Sözleşme İmzalandı

Trabzonspor'da, Yeni Teknik Kadro İle Sözleşme İmzalandı

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde göreve getirilen yeni teknik heyet ile sözleşme imzaladı.

A+A-

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde göreve getirilen yeni teknik heyet ile sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman’ın da katılımıyla yapılan törende, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, yardımcıları Hami Mandıralı, Hamdi Zıvalıoğlu, Turgay Karslı, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, kondisyoner Yannick Obenauer ve idari menajer Serkan Ünver ile 3’er yıllık sözleşme imzaladı.

Ünal Karaman, imza töreninde yaptığı konuşmada, imzaların bordo-mavili camiaya hayırlı olmasını dileyerek, “Buradaki insanların hepsi bu şehrin insanları, hepiniz yakından tanıyorsunuz. Sadece yurt dışından gelen bir arkadaşımız var. O da en az, ‘Trabzonsporluyum’ diyenler kadar bu takıma katkı yapacaktır. Mustafa hocama ve ekibine son derece güveniyorum. İnanıyorumki piyasada bildiğimiz marka isimlerin haricinde, bizim çocuklarımızla, bizim gibi düşünen insanlarla en azından art niyet olmaksızın bu işi en iyi şekilde yapabilir.” dedi.

Böyle bir oluşum kesinlikle kemsiye karamsarlığa itmemesi gerektiğini altını çizen Karaman, “Bu ‘bakalım ne olacak’ şeklinde bir oluşum değil. Bu oluşum başarıya aç, başarıyı isteyen ve sonuna kadar da zirveyi takip edip kovalayacak bilgiye birikime, donanıma sahip bir ekip. Lütfen bu ekibin gözüne tutmayın ışığı önüne tutun. Eksik yapabiliriz, yanlış yapabiliriz ama lütfen art niyet aramadan bizi eleştirin. Eleştiriye açığız. İnanmış, donanımlı bir ekiple yola çıkıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

AKÇAY: ÇOK SEVDİĞİM KULÜBE HİZMET ETME ŞANSI ELDE ETTİM

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay da uzun süre kendisini bu meslekle ilgili donanımlı hale getirdiğini ifade etti. Kararın ülke futbolu ve Trabzonspor’a hayırlı olmasını dileyen başarılı teknik adam, şöyle devam etti:

“Trabzon’a yararlı olma felsefesi her zaman önümüzde olmuştur ve bizi yakıt olarak güçlü kılmıştır. Bugün çok mutluyum. Çok sevdiğim kulübe hizmet etme şansı elde ettim. Bunun önemini ve değerini biliyorum. Adanmışlık düzeyinde ekibimle birlikte bu enerjiyi takımımıza ve sonrada toplumumuza vermek istiyoruz. Allah yardımcımız olsun.”

Aldığı sorumluluğun kolay olmadığının farkında olduğunu dile getiren Akçay, “Bize neyi teslim ettiklerini iyi biliyoruz. Trabzonspor bu camianın nadide bir çiçeğidir. Onların nadide çiçekleri bize emanettir. Emanete ihanet etmek bizim kültürümüzde yoktur. Hatalı olabiliriz belki ama bilinçli olmayacaktır. Trabzonspor’u korumak, yüceltmek bizim görevimizdir. Hepimiz buna hazırız.” ifadelerini kullandı.

MANDIRALI: BENİM MEZARIM TRABZON'DA OLACAKTIR

Yardımcı antrenör Hami Mandıralı da tekrar evine döndüğü için çok mutlu olduğunu belirtti. Bordo-mavililerin eski yıldızı, “Mustafa hocam ve ekip arkadaşlarımızla ve ağabeyim Ünal Karaman ile bu kulübü iyi noktalara getirmek için elimizden geleni yapacağız. Şunu özellikle belirtmek istiyorum; benim mezarım Trabzon’da olacaktır. Bundan sanırım birileri mesajını alır. Hizmet etmeye geldim. İnşallah Allah bizi mahcup etmez.” dedi.
CİHAN

Trabzonspor'da, yeni teknik kadro ile sözleşme imzalandı

Trabzonspor'da, yeni teknik kadro ile sözleşme imzalandı

Trabzonspor'da, yeni teknik kadro ile sözleşme imzalandı

Trabzonspor'da, yeni teknik kadro ile sözleşme imzalandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.