1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kepez’den İki Mahalleye 10 Bin Ton Sıcak Asfalt
Kepez’den İki Mahalleye 10 Bin Ton Sıcak Asfalt

Kepez’den İki Mahalleye 10 Bin Ton Sıcak Asfalt

Antalya Kepez Belediyesi, iki mahalleye 10 bin ton asfalt dökecek.Kepez Belediyesi, daha önceki dönemlerde tapu tahsisinin ada bazında yapılmasından dolayı gecekondu yapılaşmasından kurtulamayan Baraj ve Beşkonaklılar mahallelerini şehirleştirmek için al.

A+A-

Antalya Kepez Belediyesi, iki mahalleye 10 bin ton asfalt dökecek.

Kepez Belediyesi, daha önceki dönemlerde tapu tahsisinin ada bazında yapılmasından dolayı gecekondu yapılaşmasından kurtulamayan Baraj ve Beşkonaklılar mahallelerini şehirleştirmek için alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Baraj Mahallesi’nde açılan 20 metre genişliğindeki çift şeritli yolda, yağmur suyu drenaj çalışmasından sonra sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Orta refüj çalışması da yapılan yolda, bordür taşı döşenen bin 800 metre uzunluğundaki caddeye 7 bin ton asfalt dökülüyor.

Asfalt çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Baraj Mahallesi muhtarı Osman Uç, Başkan Hakan Tütüncü döneminde mahallelerinin hizmet gördüğünü söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü, Beşkonaklılar Mahallesi’nde yeni açtığı sokakları da asfaltlıyor. Daha öncede asfalt, kaldırım, park, çadır spor salonu, orta refüj düzenlemesi, muhtar evi hizmetlerinin yapıldığı mahallenin bazı sokaklarında 3 bin ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.
CİHAN

Kepez’den iki mahalleye 10 bin ton sıcak asfalt

Kepez’den iki mahalleye 10 bin ton sıcak asfalt

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.