1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kozan'da Çevre Günü Etkinliği
Kozanda Çevre Günü Etkinliği

Kozan'da Çevre Günü Etkinliği

Kozan Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen, toprak, hava ve suyun çevrenin en önemli unsurları olduğunu belirterek, yaşanabilir bir çevre oluşturabilmek için çaba sarf ettikleri söylediKozan Kent Konseyi Çevre Sorunları Çalışma Grubu'nca ‘Dünya Çevre Günü.

A+A-

Kozan Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen, toprak, hava ve suyun çevrenin en önemli unsurları olduğunu belirterek, yaşanabilir bir çevre oluşturabilmek için çaba sarf ettikleri söyledi

Kozan Kent Konseyi Çevre Sorunları Çalışma Grubu'nca ‘Dünya Çevre Günü’ etkinliği düzenlendi. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan etkinlikte konuşan Süleyman Sezen, daha temiz bir çevre için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Öğrencilerin gösterileri ile devam eden etkinlikte, ‘en güzel balkon’ yarışmasında derece giren aileye masa ve sandalye takımı, resim dalında dereceye giren öğrencilere de bisiklet, fotoğraf makinesi ve çeşitli ödüller verildi.

Etkinliğe Kozan Belediye Başkan Vekili Süleyman Halaçoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Nüfus Müdürü Hasan Asker ile Kent Konseyi üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.
CİHAN

Kozan'da çevre günü etkinliği

Kozan'da çevre günü etkinliği

Kozan'da çevre günü etkinliği

Kozan'da çevre günü etkinliği

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.