1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Leoni Kablo’nun Dünya Müdürleri Bursa'da Buluştu
Leoni Kablo’nun Dünya Müdürleri Bursada Buluştu

Leoni Kablo’nun Dünya Müdürleri Bursa'da Buluştu

Otomotiv kablosu üreten ve 55 bin çalışanı olan Leoni’nin her yıl geleneksel hale getirdiği dünya genelindeki fabrikaların genel müdürleri toplantısının 6.

A+A-

Otomotiv kablosu üreten ve 55 bin çalışanı olan Leoni’nin her yıl geleneksel hale getirdiği dünya genelindeki fabrikaların genel müdürleri toplantısının 6.'sına bu yıl Bursa’nın Gemlik ilçesinde kurulu bulunan Leoni Kablo Türkiye, ev sahipliği yaptı. Leoni Türkiye’de iki gün boyunca ağırlanacak olan dünyadaki tüm fabrikaların üst düzey yöneticileri, karşılıklı rekabet toplantıları olarak adlandırılan ‘WorldWide Benchmark Meetting’de fabrikalarını iyileştirme adına geliştirdikleri projelerini sunuyor.

LEONİ TÜRKİYE’NİN İKİ BAŞARILI PROJESİ

Geçen yıl Macaristan’da toplandıklarını ifade eden Leoni Türkiye Kablo Genel Müdürü Şükrü Erdem, bu yıl Asya ile Avrupa arasında köprü olan Türkiye’nin seçilmesinde fabrika içerisindeki inovasyon ve işgücüne dayalı gelişim projelerinde birinciliği elde etmelerinin etkili olduğunu söyledi. Erdem, Leoni Türkiye olarak fabrika içinde yapılan yeni düzenleme ile forkliftsiz taşımanın entegre edilmesiyle fabrikada forklift taşımacılığına son verdiklerini kaydetti. Fabrika olarak geliştirdikleri, 'Kaizen Ambulans' adlı projeye de dikkati çeken Şükrü Erdem, yazılımını kendilerinin yaptığı program aracılığıyla iyileştirilecek projelere bir an evvel ulaşmak adına problemleri anında çözen, ambulansa benzer taşıtın fabrikada kapasite artışı sağladığı gibi, kalitede de müşterilere karşı da büyük avantaj oluşturduğunu söyledi.

Daha sonra Leoni’nin üst düzey yöneticileri, fabrikadaki sunum toplantıları ardından takım ruhunun oluşumu açısından giydikleri tek tip kıyafetle Mudanya’da düzenlenen yemekte bir araya geldi. CİHAN

Leoni Kablo’nun dünya müdürleri Bursa'da buluştu

Leoni Kablo’nun dünya müdürleri Bursa'da buluştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.