1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mhp'li Vural: Fas'tayım Hiç Kimse Bilmiyor
Mhpli Vural: Fastayım Hiç Kimse Bilmiyor

Mhp'li Vural: Fas'tayım Hiç Kimse Bilmiyor

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Gezi Parkı eylemlerindeki tutumu nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı, “Eşim dostum beni yastayım sanıyor.

A+A-

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Gezi Parkı eylemlerindeki tutumu nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı, “Eşim dostum beni yastayım sanıyor. Fas’tayım, hiç kimse bilmiyor.” sözleri ile eleştirdi.

    MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, bir süredir devam eden protesto gösterilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Erdoğan’ın olayları kışkırtıcı bir tutum takındığını belirten Vural, “Sana oy verenler bu milletin birbirine kırdırılmasını istemez.” dedi.

    Başbakan Erdoğan’a şarkı sözü ile göndermede bulunan Vural, “Eşim dostum beni yastayım sanıyor. Fas’tayım, hiç kimse bilmiyor.” ifadesini kullandı.

    İzmir’de Gezi Parkı eylemleri ile ilgili tweet atanların gözaltına alındığını belirten Vural, “Zorba devlet bu. Bu ne hız. Biri bizi gözetliyor. Özgürlük alanı diye bir şey kalmadı.” şeklinde konuştu.

    Vural, “Devlet destekli bazı hackerler girdi mi? Benim maillerim, tweetlerim takip ediliyor mu?” diye sordu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.