1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Miraç Kandili Özel Programı Reyhanlı'da Yapıldı
Miraç Kandili Özel Programı Reyhanlıda Yapıldı

Miraç Kandili Özel Programı Reyhanlı'da Yapıldı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs günü meydana gelen iki ayrı saldırı sırasında yaşamını yitirenlerin anısına Reyhanlı ilçesinde yapıldı.

A+A-

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs günü meydana gelen iki ayrı saldırı sırasında yaşamını yitirenlerin anısına Reyhanlı ilçesinde yapıldı. Miraç Kandili özel programı Samanyolu Tv tarafından canlı olarak yayınlandı.

Bağlar Mahallesi Çifte Minareli Camide yatsı namazından sonra Miraç Kandili nedeniyle Mevlid-i Şerif okundu. Cami hınca hınç doldu, içeride yer bulamayan cemaat için cami bahçesinde seccadeler serildi.

Hatay İl Müftü Yardımcısı Mehmet Emin Okuyucu, Reyhanlı saldırısı nedeniyle sabır ve metanet gösteren halkın bu davranışının Allah katında kabul göreceğine inandığını söyledi. Okuyucu, "Yıllarca karayoluyla hacca gidenlere ev sahipliği yapan, evinde ağırlayan Reyhanlılar olarak yüce Allah'ın sevgili kulu olduğunuza inanıyorum. 11 Mayıs günü yaşanan o menfur saldırı nedeniyle sabrınızı Rabbim görüyor. Rabbimizin istikameti hizasında yapmış olduğunuz tüm davranışlarınız Yüce Rabbim tarafından mutlaka takdir görecektir." dedi.

Miraç Kandili gecesi nedeniyle de konuşan Hatay İl Müftü yardımcısı Okuyucu, Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin okunmasından sonra yaptığı duada, Reyhanlı saldırı sırasında şehit düşen vatandaşlara Allah'tan rahmet dilerken, yakınlarına ve Reyhanlılılara da başsağlığı diledi.

Miraç Kandili nedeniyle, Musa Esatoğlu, Mustafa İri, Mehmet Cemiloğlu Kur'an-ı Kerim okurken, Şekip Varlı, Tevhit Bahri, Ahmet Arıkoğlu, Veladet Bahri ve İhsan Güllü ise Miraç okudu.
CİHAN

Miraç Kandili özel programı Reyhanlı'da yapıldı

Miraç Kandili özel programı Reyhanlı'da yapıldı

Miraç Kandili özel programı Reyhanlı'da yapıldı

Miraç Kandili özel programı Reyhanlı'da yapıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.