1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. ÖNCÜPINAR'DA TABANCA OPERASYONU
ÖNCÜPINARDA TABANCA OPERASYONU

ÖNCÜPINAR'DA TABANCA OPERASYONU

Gaziantep Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü'nden Başarılı Bir Operasyon Daha..

A+A-

 ÖNCÜPINAR SINIR KAPISI’NDA TABANCA OPERASYONU

GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Öncüpınar Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü’nce istihbari çalışmalara dayalı olarak yapılan ve edinilen bilgi doğrultusunda;

238788 Suriye plakalı araçla Suriye’ye silah götürüleceğinin öğrenilmesi üzerine Öncüpınar Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü’nce yapılan operasyonda, Öncüpınar Gümrük Sahasına Suriye’ye çıkış yapmak üzere gelen söz konusu araç takibe alındı.

X-Ray’a alınmış ve akabinde arama hangarına götürülerek yapılan detaylı aramada aracın arka koltuğu altındaki yakıt deposunun kesilerek özel zula tabir edilen bölme oluşturulduğu tespit edilmiş; bu bölme açıldığında içerisinde tabanca türünden silahlar olduğu görüldü.

Yapılan sayımda 9 mm çapında 29 adet "PIETRO BERETTA GARDENA" ibareli, 1 adet "STAR" ibareli ve 1 adet beyaz renkli MOD.92FS.CAL.9 PARABELLUM ibareli toplamda 31 adet tabanca ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak araç sürücüsü 16.05.1979/Aleppo doğumlu H.K.çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

www.etkihaber.com

dsc03319.jpg

foto1.jpg

foto4.20130606155622.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.