1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Muş Valisi'nden Milli İçecek Hatırlatması
Muş Valisinden Milli İçecek Hatırlatması

Muş Valisi'nden Milli İçecek Hatırlatması

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'milli içeceğimiz ayrandır' sözlerini hatırlatarak, özellikle bölgede bulunan ziraat odalarının bu açıklamadan ders çıkarmaları gerektiğini vurguladı.

A+A-

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'milli içeceğimiz ayrandır' sözlerini hatırlatarak, özellikle bölgede bulunan ziraat odalarının bu açıklamadan ders çıkarmaları gerektiğini vurguladı.

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Vali Vedat Büyükersoy, Muş'un kalkınması için topyekûn birlikteliğin şart olduğunu açıkladı. Vali Büyükersoy, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın 'milli içeceğimiz ayrandır' sözlerini hatırlatarak, "Sayın Başbakanımız kampanya başlattığı halde ben ziraat odalarından hiçbir ses duyamadım. Yani hangi çağdaş ülkede böyle bir konu gündeme gelirse, o ürünü yetiştiren üreticilerin bağlı bulunduğu kuruluş düğün Bayram eder. Yani ziraat odalarının bence düğün bayram etmesi lazım. Ne güzel bir uygulama ayran ve süt tüketimi artarsa üretici için faydalı olur. Bu konu gündeme gelmişse sevinmemiz gerekir." dedi.

Herkese, her ilçeye ve her köye eşit şekilde hizmet yapılacağını hatırlatan Büyükersoy, "Son zamanlarda yapılan okulları düşünün. Çok sayıda okullar, yollar yapıldı. Birçok hizmet ayağımıza geliyor. Tabi ki eksikliklerimiz var ama hizmet gelmeye devam ediyor. Bakın 3-4 hafta önce sadece bir havaalanının projesi yapıldığı ihale ile 20 milyar dolarla yapıldı. 20 milyar dolar birçok ülkenin bütçesi yok. Ne muazzam bir rakam. Bütün bunlar ülkemizin ekonomisinin çok iyi bir yolda gittiğini gösteriyor. Bizim ilimizde geliyor. İlimize hizmetlerin geldiğini sizler yolunuzla, suyunuzla teneffüs ettiğiniz havanızla his ediyorsunuz." şeklinde konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.