1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Müsiad Başarı Ödül Töreni, 14 Haziran'da Yapılacak
Müsiad Başarı Ödül Töreni, 14 Haziranda Yapılacak

Müsiad Başarı Ödül Töreni, 14 Haziran'da Yapılacak

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) tarafından her sene düzenlenen ve bu sene 17'incisi düzenlenecek olan MÜSİAD Başarı Ödül Töreni, 13 Haziran 2013 tarihinde Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirilecek.

A+A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) tarafından her sene düzenlenen ve bu sene 17'incisi düzenlenecek olan MÜSİAD Başarı Ödül Töreni, 13 Haziran 2013 tarihinde Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirilecek.

MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, düzenlediği basın toplantısında Başarı Ödül Töreni hakkında bilgiler verdi. Bu sene 17'incisi düzenlenecek olan MÜSİAD başarı ödül törenine Ereğli ve Alaplı'dan 90 öğrenciye ödül vereceklerini söyleyen Sezer, törene MÜSİAD Genel Başkanı Nail Opak’ın da katılacağını söyledi. Sezer açıklamasında, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz MÜSİAD Başarı Ödül törenimizi bu yıl 13 Haziran 2013 Perşembe günü Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştireceğiz. Programımıza MÜSİAD Genel Başkanımız Sayın Nail Olpak katılacak. Bunun yanı sıra il ve ilçe protokolümüz katılacak. Milli Eğitim Bakanımızı davet ettik. Henüz netleşmedi. Programı müsait olursa oda katılacak. Ödül vereceğimiz öğrenciler Ereğli ve Alaplı'da ki lise ve dengi okullardan olacak. Bu yıl 90 öğrencimize ödül veriyoruz. Bu yıl farklı olarak bölgemizi ulusal ve uluslar arası düzeyde ki yarışmalarda temsil eden birkaç tane okulumuz var. Onlara da birer plaket vermeyi düşündük. Bölgede başarısı olan okullarımızı küçükte olsa ödüllendirmeyi düşünüyoruz." diye konuştu.

Toplantıda gazetecilerin bölgede yaşana sorunlar üzerine sordukları soruları da cevaplandıran Sezer, "Zonguldak-Ereğli anlamında düşündüğümüzde lojistik olarak kullanılmayan, atıl olan yerin üst olarak kullanılması düşünülebilir. Bizim değişik kurumlarla istişare ettiğimiz bir konu. Ereğli'de ihtiyaçta olduğuna inanıyoruz. Bölgemizden Karadeniz'de kıyısı olan ülkelere deniz yoluyla ulaşım var biliyorsunuz. Ancak depolama sıkıntısı yaşanıyor. Tersanelerin tamamı olmasa bile bir kısmı bu iş için uygun. Hangarlar depolama olarak kullanılabilir. Yine iç kısımda ki liman az tonajlı gemilerin yükleme boşaltması anlamında lojistik merkez olarak kullanılabilir diye düşüncemiz var. Bu da bölgemizin acil el atılması gereken konularından bir tanesi. Az önce bölgemizi ayağa kaldıracak bir veya iki sektör hangisi olabilir diye söylemiştim. Bölgemizi bir veya iki sektörde teşvik noktasında da cazibe merkezi haline getirebilirsek, inşallah Ereğli Osb'deki boş yerleri de bu şekilde doldurabiliriz diye düşünüyorum. Bu sektör hangisi olur? Bu konuda çalışmalarımızı yapıyoruz." dedi.
CİHAN

MÜSİAD Başarı Ödül Töreni, 14 Haziran'da yapılacak

MÜSİAD Başarı Ödül Töreni, 14 Haziran'da yapılacak

MÜSİAD Başarı Ödül Töreni, 14 Haziran'da yapılacak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.