1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Nt’den Ankara Şirketlerine Marka Eğitimi
Nt’den Ankara Şirketlerine Marka Eğitimi

Nt’den Ankara Şirketlerine Marka Eğitimi

NT ve Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Anadolu’da kurumsallaşma ve markalaşma eğitimleri vermeye devam ediyor..

A+A-

NT ve Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Anadolu’da kurumsallaşma ve markalaşma eğitimleri vermeye devam ediyor. Marketing Türkiye ve Marketing & Management Institute (MMI) ortaklığı ile hayata geçirilen ‘Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri’nin dördüncü ayağında dünya markalarını temsil eden uzmanlar Ankara’nın yerel şirketleri ile buluştu. Tanıtım ve satış ile ilgili konuları ele aldı.

Etkinlikte söz alan Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve MMI Türkiye Başkanı Günseli Özen Ocakoğlu, eğitimlerin yapıldığı her şehrin kalkınma raporlarını okuduğunu, kanaat önderleri ile görüştüğünü ifade etti.

Ankara’ya değinen Ocakoğlu, “Başşehrimiz, deniz turizmi dışında her alanda olgunlaşmış iş potansiyeline sahip. Ankara’da deniz yok ama en çok tekne sahibi, tekne yarışmalarının şaşmaz birincileri burada ve Ankara en çok mayo satılan şehir aynı zamanda. Yani Ankaralı yaşamayı, tatil yapmayı seviyor. Ancak İstanbul’da yaşayan birisi olarak Ankara’yı pek de tanımadığımı, şehir efsanelerine inandığımı anladım.” dedi.

Ankara’nın köklü gelenekleri bulunduğunu, entelektüel ve protest bir şehir olduğunu vurgulayan Ocakoğlu, şöyle devam etti:

“Bunun nedeni ODTÜ ruhu olmalı. Caz ve rockın en ünlü müzisyenleri, bestekarlar ve ressamlar Ankara’dan yetişiyor. Tiyatro, opera ve konserlerde yer bulmak mümkün değil. Şimdi bu şartlar altında Ankara’ya bozkır demek ne kadar doğru?” ifadelerini kullandı.

Ocakoğlu, Ankara’nın sesinin daha çok çıkması, başarılarını artırması temennisinde bulundu.

NT adına açıklamada bulunan Kurumsal İletişim Müdürü Serkan Bilikçi de “Ankara ülkemizin marka başşehri olmaya aday, yeter ki potansiyelini görebilsin. Fedakâr Anadolu girişimcisinin gayreti ve çabası küresel çapta çok büyük markaların oluşmasına yetebilecek güçte, bu konuda Anadolu insanına yardımcı olmayı vizyonumuzun bir gereği olarak görüyoruz.” dedi.


CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.