1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Oib Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi'ne Boya Atölyesi
Oib Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesine Boya Atölyesi

Oib Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi'ne Boya Atölyesi

Otomotiv İhracatçılar Birliği Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ‘Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Boya Atölyesi’, Akzo Nobel Kemipol AŞ tarafından donatılarak eğitimin hizmetine sunuldu.

A+A-

Otomotiv İhracatçılar Birliği Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ‘Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Boya Atölyesi’, Akzo Nobel Kemipol AŞ tarafından donatılarak eğitimin hizmetine sunuldu.

Otomotiv sanayiinin en önemli ihtiyaçlarından olan oto boya konusunda nitelikli eleman yetiştirilmesi amacıyla yapılan protokol, atölyenin 5 yıllık tüm donanım ihtiyacının giderilmesi, öğrenci eğitimi ve eğiticilerin eğitimini kapsıyor. Akzo Nobel Eğitimcileri, atölyelerin tamamlanmasının ardından şubat ayından bu yana her hafta öğrenci ve öğretmenlere eğitim veriyor.

Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, eğitime katkılarından ve yatırımlarından dolayı Akzo Nobel Kemipol AŞ’ye teşekkür ederken, boya sektörünün dünya ekonomisinde önemli yeri olduğunu ve bu konudaki istihdam açığının sürekli olacağını vurguladı. Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, sanayinin bu tür desteklerinin artmasını ve bu konularda işbirliğinin geliştirilmesinin gereğini kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar da okulların sanayi ile işbirliği içinde bu tür desteklerinin çok büyük önem arz ettiğini, Bursa’nın bu konuda önemli bir ivme yakaladığına işaret ederek teşekkürlerini ifade etti.

Akzo Nobel Kemipol AŞ Grup Müdürü Cumhur Coşkun ise şunları dile getirdi: “Akzo Nobel Boya olarak tüm dünyada ve Türkiye genelinde otomotiv sektörüne boya tedariği yapmakta olup, Türkiye’de otomotiv sektöründe, özellikle kaporta ve boya tarafında ciddi anlamda eğitimli personel sıkıntısı gözlemlemekteyiz. Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin bu anlamda sektöre ciddi katkıları olacağına inanmaktayız. Umudumuz, Türkiye genelinde benzer standartlarda okulların açılarak sektörümüzün eğitimli personel sıkıntısının giderilmesi yönündedir. Akzo Nobel Boya olarak, bu güzel okulumuzun boya bölümü eğitimlerinde kullanılacak boyalarının firmamıza ait olmasından gurur duyarız.”
CİHAN

OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne boya atölyesi

OİB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne boya atölyesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.