1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Oltu’da Mezun 216 Öğrenci Havaya Kep Fırlattı
Oltu’da Mezun 216 Öğrenci Havaya Kep Fırlattı

Oltu’da Mezun 216 Öğrenci Havaya Kep Fırlattı

Atatürk Üniversitesi Oltu Yer Bilimleri Fakültesi ve Oltu Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) mezuniyet coşkusu yaşandı.

A+A-

Atatürk Üniversitesi Oltu Yer Bilimleri Fakültesi ve Oltu Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) mezuniyet coşkusu yaşandı. Aynı binada hizmet veren Oltu Yer Bilimleri Fakültesi ve Oltu Meslek Yüksekokulu idaresi tarafından organize edilen mezuniyet programı renkli görüntülere sahne oldu.

Oltu MYO bahçesinde yapılan mezuniyet töreninde, yüksekokul öğrencilerinden oluşan atabari ekibi, programa katılan öğrencilere ve davetlilere ritim tuttururken, Atatürk Üniversitesi öğrencilerinden oluşan “Halk Dansları Topluluğu” da nostaljik kostümleriyle ve hareketli oyunlarıyla misafirleri coşturdu.

Düzenlenen mezuniyet programında, bu yıl ilk mezunlarını veren Oltu Yer Bilimleri Fakültesi'nden mezun olan 13 öğrenciye mezuniyet belgeleri takdim edilirken, bölüm birincisi olan Mustafa Işıklı da hediyesini Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu’nun elinden aldı. Bu yıl 17’nci dönem mezunlarını veren Oltu Meslek Yüksekokulu’nda ise pazarlama ve reklamcılık, bankacılık ve sigortacılık, inşaat, gıda işleme, muhasebe ve vergi uygulamaları, el sanatları ve grafik tasarım bölümlerinden mezun olan toplam 203 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Yüksekokulun dönem birincisi olma sevincini arkadaşlarıyla ve davetlilerle paylaşan Sadegül Kaçmaz’a ise hediyesini Oltu MYO Müdürü Prof. Dr. Sırrı Şahin takdim etti. Oltu’da organize edilen mezuniyet programı, Oltu Yer Bilimleri Fakültesi bölüm birincisi Mustafa Işıklı ve Oltu Meslek Yüksekokulu dönem birincisi Sadegül Kaçmaz yaş kütüğüne plaket çakarak, mutluluk anlarını fotoğraf karelerine poz verdi. Programın sonuna doğru ise fakülte ve yüksekokul öğrencileri arasından dereceye girenlere de başarı belgeleri verildi. Mezuniyet programının sonunda ise heyecanla beklenen kep atma anı yaşandı. 200 öğrenci anonsla yapılan geri sayımla birlikte hep birlikte keplerini havaya fırlattı.

Oltu Meslek Yüksek Okulu bahçesinde gerçekleştirilen 2012-2013 Yılı Mezuniyet Töreni'ne Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, AÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz, Oltu Yer Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sağlam, Oltu MYO Müdürü Prof. Dr. Sırrı Şahin, öğretim görevlileri, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.



CİHAN

Oltu’da mezun 216 öğrenci havaya kep fırlattı

Oltu’da mezun 216 öğrenci havaya kep fırlattı

Oltu’da mezun 216 öğrenci havaya kep fırlattı

Oltu’da mezun 216 öğrenci havaya kep fırlattı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.