1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sbs Ve Lys'de İlk 300’e Girene Ödül
Sbs Ve Lysde İlk 300’e Girene Ödül

Sbs Ve Lys'de İlk 300’e Girene Ödül

Afyonkarahisar'da ihtiyaç sahibi öğrencilerin üniversiteye hazırlanmalarına destek sağlayan Bilgi Evleri'nde eğitim alan öğrencilerin başarıya teşvik edilmesi için yeni bir uygulama başlatıldı.

A+A-

Afyonkarahisar'da ihtiyaç sahibi öğrencilerin üniversiteye hazırlanmalarına destek sağlayan Bilgi Evleri'nde eğitim alan öğrencilerin başarıya teşvik edilmesi için yeni bir uygulama başlatıldı. Belediye Meclisi haziran ayı toplantısında oy birliğiyle alınan kararla; SBS ve LYS'de il genelinde ilk 300'e girme başarısını gösteren öğrencilerine dizüstü bilgisayar ile birlikte 750 lira para ödülü verilecek.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bilgi Evleri'ndeki öğrencilerin işsiz veya asgari ücretli ailelerin çocukları olduğunu, aralarında yetim ya da öksüzlerin de bulunduğunu ifade ederek, "Genel itibariyle bu çocukların dershaneye gitme imkânı yok. İşte biz, dershaneye gitme imkânı olmayan çocuklarımıza fırsat eşitliği sağlıyoruz."dedi.

Afyonkarahisar Ümit Gönüllü Eğitimciler Derneği (ÜMİTGÖNDER) Eğitim Danışmanı Halil Uslu da Afyonkarahisar Belediyesi'yle işbirliği halinde projeler yürüttüklerini belirterek, açtıkları Bilgi Evleri ve eğitim merkezleri ile ilköğretim öğrencilerine ders takviye ve SBS kursları verdiklerini söyledi. CİHAN

SBS ve LYS'de ilk 300’e girene ödül

SBS ve LYS'de ilk 300’e girene ödül

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.