1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sinop Üniversitesi Personelinden Türk Sanat Müziği Konseri
Sinop Üniversitesi Personelinden Türk Sanat Müziği Konseri

Sinop Üniversitesi Personelinden Türk Sanat Müziği Konseri

Sinop Üniversitesi Personeli Türk Sanat Müziği konseri verdi. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu salonunda düzenlenen konseri, Rektör Prof.

A+A-

Sinop Üniversitesi Personeli Türk Sanat Müziği konseri verdi. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu salonunda düzenlenen konseri, Rektör Prof. Dr. Recep Bircan, rektör yardımcıları, kurum müdürleri, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler ve vatandaşlar izledi. Konser sonunda Rektör Bircan da sahneye çıkarak, son şarkıyı koro ile birlikte söyledi.

Keyifli anların yaşandığı konserde dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadılar. Özellikle Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencilerinden Nurdan Demir ve Sezgin Şeker, Aycan Özdemir’in “Seni andım bu gece kulakların çınlasın” şarkısına dans gösterisi ile eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Recep Bircan, konser sonrasında yaptığı konuşmada, "Üniversiteler sadece akademik çalışmaların yapıldığı yerler değildir. Kültürel, Sportif ve sanatsal etkinliklerin de etkin bir şekilde yapıldığı yerlerdir. Bu konser yıl boyunca hummalı bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkmıştır. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Gecenin sonunda Rektör Prof. Dr. Recep Bircan, Koro şefi Faruk Tokgöz’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vahit Konar, Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ceren Demiralp’e çiçek, Doç. Dr. İsmet Berber, Yrd. Doç. Dr. H. Hüseyin Satılmış, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Eş’te korodakilere karanfil takdim etti.
CİHAN

Sinop Üniversitesi personelinden Türk sanat müziği konseri

Sinop Üniversitesi personelinden Türk sanat müziği konseri

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.