1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şuhut'un Engelli Projesine Zeka Tarafından Destek Verilecek
Şuhutun Engelli Projesine Zeka Tarafından Destek Verilecek

Şuhut'un Engelli Projesine Zeka Tarafından Destek Verilecek

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı "'Okulumda ve Sıramda Engel Yok" adlı sosyal kalkınma mali destek programı projesi, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından desteklenmeye hak kazandı.

A+A-

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı "'Okulumda ve Sıramda Engel Yok" adlı sosyal kalkınma mali destek programı projesi, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından desteklenmeye hak kazandı. Müdürlük, geçen ay da "Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi (EBAP)" ile toplam kalite yönetimi (TKY) ekip kategorisinde il birincisi olmuştu.

Projenin genel hedefinin, eğitim öğretim gören ve tekerlekli sandalye kullanan bedensel engelli öğrencilerin yaşam kalitesinin arttırılması ve çevre ortamlarının sürdürülebilirliğinin sağlanması yoluyla bölgenin toplumsal gelişimine, özel hedefininse tekerlekli sandalye kullanan bedensel engelli öğrencilerin eğitim kalitesinin arttırılması yoluyla bölgenin toplumsal gelişimine katkı sağlamak olduğu belirtildi. Proje kapsamında Afyonkarahisar ve ilçelerinde bulunan ve tekerlekli sandalye kullanan bedensel engelli 70 öğrenci için evlerinde ve okullarında kullanabilecek, özel tasarlanmış sıra ve dolap yaptırılacak. Ayrıca öğrencilere, ailelerine, sınıf ve okullarındaki arkadaşlarına ve öğretmenlerine, engellilerle iletişim becerileri eğitimi verilecek.

Projenin toplam maliyetinin 90 bin 104 TL olduğu, bunun 71 bin 732 TL'sinin ZEKA, 18 bin 372 TL'sinin Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanacağı bildirildi. Şuhut Eurosynnada Proje Koordinasyon Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Koordinatörlüğü(nde yapılan proje İlçe Milli Eğitim Müdürü Nilkan Göral, Ar-Ge sorumlusu Kemal İldun, Eurosynnada Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Nuri Daşlıca, proje uzmanları Özgür Bayrak ve Gülşah Türkmen tarafından, TR-33 bölgesine bakan ZEKA’ya sosyal kalkınma mali destek programı kapsamında hazırlandı. CİHAN

Şuhut'un engelli projesine ZEKA tarafından destek verilecek

Şuhut'un engelli projesine ZEKA tarafından destek verilecek

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.