1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tanrıkulu: Gezi Parkı Eylemleri Yatırımcıları Ürküttü
Tanrıkulu: Gezi Parkı Eylemleri Yatırımcıları Ürküttü

Tanrıkulu: Gezi Parkı Eylemleri Yatırımcıları Ürküttü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Gezi Parkı eylemlerinin ülke ekonomisine zarar verdiğini söyledi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Gezi Parkı eylemlerinin ülke ekonomisine zarar verdiğini söyledi. Tanrıkulu, yerli ve yabancı yatırımcıların da olaylardan ürktüğünü dile getirdi.

Ahmet Kenan Tanrıkulu, partisinin Çorum İl Başkanlığı'nın davetlisi olarak geldiği kentte bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
Gezi Parkı eylemleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Tanrıkulu, son zamanlarda ekonomik ve sosyal riskler üzerine toplumda bir de siyasi anlamda Gezi Parkı diye nitelendirilen olayların başladığını söyledi. Tanrıkulu, ''Bu olaylar ülkenin politik risk faktörünü arttırması nedeniyle hem piyasalarda sıkıntı başgösterdi hem de yatırım yapma noktasında olan yerli ve yabancı birçok yatırımcıyı da ürkütüp kaçırarak, ileride doğabilecek zarar ve ziyana da sebebiyet vermiştir. MHP sorumlu muhalefet ve sorumlu siyaset anlayışına devam etmektedir.'' dedi

''SİYASAL İKTİDAR SANDIKTA DEĞİŞİR''

MHP olarak siyasal düşüncelerinin ve ilkelerinin, sokakların karanlık köşelerinde değil de seçim meydanlarında siyasal iktidarların değişeceği kanaatinde olduklarını ifade eden Tanrıkulu, bu düşüncelerini pekiştirmek için Erzurum'da 22 Haziran'da birlik mitingi düzenleyecekleri aktardı.

Tanrıkulu, ''Türkiye'nin içinde bulunduğu şartlarda, fikir ve düşüncelerimizi, duygularımızı, endişe ve kaygılarımızı, milletimiz adına gelecek planlarımızı yine milletimizle paylaşmak adına meydanlardayız.'' diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.