1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Tedavi Ettiği Karga, Yanından Ayrılmıyor
Tedavi Ettiği Karga, Yanından Ayrılmıyor

Tedavi Ettiği Karga, Yanından Ayrılmıyor

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bir süre önce yol kenarında baygın halde bulunan ve ilçedeki Veteriner Hekim Cengiz Akyüz’ e getirilen karga, tedavisi yapıtlıktan sonra yanından ayrılmadı.

A+A-

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde bir süre önce yol kenarında baygın halde bulunan ve ilçedeki Veteriner Hekim Cengiz Akyüz’ e getirilen karga, tedavisi yapıtlıktan sonra yanından ayrılmadı. Tedavi edildikten birkaç gün sonra doğaya bırakılan karga, sanki veteriner hekime teşekkür edercesine geri döndü ve kliniğin önünden ayrılmıyor.

Yabani ve zararlı hayvan olarak görmeye alıştığımız karakarganın artık insanlara da alıştığını söyleyen Veteriner Hekim Cengiz Akyüz, "Karga geri gelince bize de sadece onu beslemek kaldı. Kliniğin önünde kendisine bir düzenek yaptık. Peynir, kıyma gibi yiyeceklerle besliyoruz. Çevredeki esnaflar da kendisine alıştı ve bakıyorlar. Kendisine gösterilen ilgi nedeniyle insanların peşinden ayrılmayan kargaya, esnaf 'Okan' adını taktı. Çünkü ünlü sunucu, komedyen Okan Bayülgen’in tüm elbiseleri siyah. Esnaf arkadaşlarımız da bu sevimli kargaya O’nun adını yakıştırmışlar. Yapacak fazla bir şey yok. Kargayı tedavi etmekle ona kötülük mü yaptık bilemiyorum." diye konuştu.
CİHAN

Tedavi ettiği karga, yanından ayrılmıyor

Tedavi ettiği karga, yanından ayrılmıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.