1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Tophane Badminton Takımı'ndan Gülsar’a Ziyaret
Tophane Badminton Takımından Gülsar’a Ziyaret

Tophane Badminton Takımı'ndan Gülsar’a Ziyaret

Liselerarası Badminton Türkiye birinciliğini elde eden Tophane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Badminton Takımı, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ı ziyaret ettiGeçen yıl badmintonda Türkiye şampiyonluğunun ardından dünya ikincisi olmayı başara.

A+A-

Liselerarası Badminton Türkiye birinciliğini elde eden Tophane Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Badminton Takımı, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ı ziyaret etti

Geçen yıl badmintonda Türkiye şampiyonluğunun ardından dünya ikincisi olmayı başaran Tophane Endüstri Meslek Lisesi, bu yıl da Türkiye şampiyonluğuna ulaştı. Hatay’da yapılan şampiyonada yenilgi yüzü görmeyen Bursa ekibi, üst üste 2. kez mutlu sona ulaştı.

Türkiye şampiyonu ekip, Hatay’daki şampiyonada tüm rakiplerini 5-0 gibi rahat bir skorla geçti. Üst üste elde edilen başarılar okulda da büyük sevinç yaşanmasına neden oldu. Şampiyonada Bursa’yı temsil eden 2 ekip daha kürsüye çıkma başarısı gösterdi. Kızlarda Süleyman Çelebi Lisesi, ikincilik kürsüsüne çıkarken, erkeklerde Demirtaşpaşa Endüstri Meslek Lisesi de üçüncü oldu.

Atilla Gülsar, şampiyonada birincilik başarısı gösteren öğrencileri tebrik etti. Gülsar, şunları dile getirdi: “Öğrencilerimizin spor yapmaya daha fazla teşvik edilmesini arzu ediyoruz. Birçok alanda başarılı çalışmalara imza atan Bursa, özellikle badminton branşında son yıllarda önemli dereceler elde etti. Türkiye’de badminton denilince Bursa akla geliyor. Emeği geçenleri tekrar kutluyorum."
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.