1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tşof Başkanı Apaydın: Sbs Günü Korna Ve Klakson Çalmayın
Tşof Başkanı Apaydın: Sbs Günü Korna Ve Klakson Çalmayın

Tşof Başkanı Apaydın: Sbs Günü Korna Ve Klakson Çalmayın

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, SBS'nin yapılacağı 08 Haziran Cumartesi günü saat 10.

A+A-

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, SBS'nin yapılacağı 08 Haziran Cumartesi günü saat 10.00 ile 12.00 arasında korna ve klakson çalınmamasını istedi.

        Fevzi Apaydın, yaptığı yazılı açıklamada, ülke genelinde 1 milyon 127 bin 137 öğrencinin sınavda ter dökeceğini, sınav gününde trafikte beklenmeyen sıkışıklıklar olabileceğini hatırlattı. Apaydın, "Öğrencilerimiz tedbirli olsunlar. Sabah gösteriler nedeniyle bazı güzergahların trafiğe kapatılabileceğini göz önünde tutarak erken yola çıksınlar. Tüm şoför esnafından ve araç sürücülerinden sınav zamanı okul önlerinde ve yakınlarında müzik açmamaları, klakson ve korna çalmamaları öğrencilerimizin yararına olacaktır. Ayrıca, sınav yapılan yerlerin yakınlarında aynı şekilde sınav saatlerinde gürültü yapan çalışmaların durdurulması için tedbir alınması ve bilhassa gösterilerin durdurulması öğrencilerimizin, çocuklarımızın geleceği için çok önemli.” dedi.


CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.