1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkiye’nin En Genç Valisi Erzincan’da Göreve Başladı
Türkiye’nin En Genç Valisi Erzincan’da Göreve Başladı

Türkiye’nin En Genç Valisi Erzincan’da Göreve Başladı

Türkiye’nin en genç valisi olan 42 yaşındaki Abdurrahman Akdemir, Erzincan’da göreve başladı.

A+A-

Türkiye’nin en genç valisi olan 42 yaşındaki Abdurrahman Akdemir, Erzincan’da göreve başladı. 9 Mayıs 2013 tarihinde Bakanlar Kurulu kararnamesi ile Erzincan Valiliği görevine atanan Abdurrahman Akdemir, Erzincanlılara verdiği ilk mesajında, “Bana gönlünüzü açın. Çünkü biz Yunus Emre’nin değimiyle ‘Gönüller yapmayı, gönüller kazanmaya geldik.’ İnşallah bir gün buradan ayrılıp giderken, geride hoş bir seda bırakabilirsek, gönüllerde bir tat bırakabilirsek, bu, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı olacak.” dedi.

İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterliği'nden Erzincan Valiliği görevine atanan Türkiye’nin en genç Valisi Abdurrahman Akdemir, Erzincan’da önemli mesajlar verdi. 42 yaşındaki Vali Akdemir, Erzincan’a gönülleri yapmaya ve gönülleri kazanmaya geldiğini ifade ederek, valilik makamına oturdu ve görevine başladı. Hava yolu ile Erzincan’a gelen ve valilik binası önünde vali yardımcıları Mehmet Kurt, Ahmet Türköz, ilçe kaymakamları, kumu kurum ve kuruluş müdürleri tarafından karşılanan Vali Abdurrahman Akdemir, daha sonra polis mangasını selamladı.

"ERZİNCANLILAR BANA GÖNLÜNÜZÜ AÇIN"

Valilik makamına geçmeden önce açıklamalarda bulunan Vali Abdurrahman Akdemir, “9 Mayıs 2013 tarihinde çıkarılan Bakanlar Kurulu kararnamesi ile Erzincan Valiliği'ne atanmış bulunmaktayım. Allah nasip ederse, bu onurlu göreve başlamış olacağız. Erzincanımız, benim çok sevdiğim bir il. Yıllar önce bu bölgede kaymakamlık yaparken, sık sık geldiğim, ziyaret ettiğim, misafirlerimi ağırladığım, havasını teneffüs etmekten keyif aldığım bir il. Görüyorum ki Erzincan’ın her köşesine büyük gayret, büyük emek, büyük sevgi nakşedilmiş. Bizler de bundan sonra Erzincan’ın imkanlarını iyi kullanarak, iyi değerlendirerek, Erzincan’ın yerel aktörleriyle birlikte, kamu, özel sektör, üniversite, meslek odaları, siyasi partiler ve sivil toplum örgütleriyle birlikte uyum içerisinde, güven içerisinde bir sinerji oluşturarak bu yatırım ve hizmetleri çok daha ileriye, Erzincan’ı çok daha ileriye taşımak için büyük gayret sarf edeceğiz. Ben burada görev yaptığım süre içerisinde kamu hizmetlerini yürütürken, hukuka bağlı, insan haklarına saygılı, denetime açık, şeffaf, hesap verebilir ve her şeyden önce vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız. Yine toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, adil bir yönetim tavrı ve tarzı sergileyeceğiz. Erzincanlılardan bir şey istiyorum. Bana gönlünüzü açın. Çünkü biz Yunus Emre’nin değimiyle ‘Gönüller yapmaya, gönüller kazanmaya geldik.’ İnşallah bir gün buradan ayrılıp giderken, geride hoş bir seda bırakabilirsek, gönüllerde bir tat bırakabilirsek, bu, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı olacak.” şeklinde konuştu.


CİHAN

Türkiye’nin en genç valisi Erzincan’da göreve başladı

Türkiye’nin en genç valisi Erzincan’da göreve başladı

Türkiye’nin en genç valisi Erzincan’da göreve başladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.