1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kırıkkale Facianın Eşiğinden Döndü
Kırıkkale Facianın Eşiğinden Döndü

Kırıkkale Facianın Eşiğinden Döndü

Kırıkkale’de bir yolcu minibüsü benzin istasyonuna girerek LPG dolum pompasını parçaladı.

A+A-

Kırıkkale’de bir yolcu minibüsü benzin istasyonuna girerek LPG dolum pompasını parçaladı. Pompanın parçalanmasıyla LPG gazı metrelerce havaya fışkırdı. LPG gazının alev almaması sayesinde Kırıkkale facianın eşiğinden döndü. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kırıkkale'de İbrahim Akgül’ün (45) kullandığı 06 DD 9237 plakalı minibüs, direksiyon hakimiyetini kaybederek, Kırıkkale-Ankara kara yolu üzerinde bulunan bir benzin istasyonuna girdi. Araç, ilk önce pompa istasyonunu parçaladı, ardından yakıt alan İdris Kaplan’ın kullandığı 71 EV 803 plakalı kamyona çarptı. Çarpma anında metrelerce LPG gazı havaya fışkırdı.

Bu arada neye uğradıklarını anlamayan istasyon çalışanları panikle sağ sola kaçıştı. Kısa bir süre sonra şoku üzerinden atan istasyon çalışanları yaralıları kurtarmaya başladı. Ağır yaralanan minibüs şoförü İbrahim Akgül, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Yaralanan Zekeriya Aydın (38) ve Halil Subaşı da (50) Kırıkkale’de bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Olay yerine gelen itfaiye, polis ve jandarma çalışma başlattı. Uzun uğraşlar sonunda kamyon ve minibüs istasyondan çıkartıldı. Jandarma olayı çok yönlü araştırıyor. CİHAN

Kırıkkale facianın eşiğinden döndü

Kırıkkale facianın eşiğinden döndü

Kırıkkale facianın eşiğinden döndü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.