1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ütb Yönetimi, Kaymakam Demir'i Ziyaret Etti
Ütb Yönetimi, Kaymakam Demiri Ziyaret Etti

Ütb Yönetimi, Kaymakam Demir'i Ziyaret Etti

Ünye Ticaret Borsa (ÜTB) Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkanı Ahmet Durak ve yönetim kurulu üyeleri Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’i ziyaret etti.

A+A-

Ünye Ticaret Borsa (ÜTB) Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Başkanı Ahmet Durak ve yönetim kurulu üyeleri Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’i ziyaret etti.

ÜTB Başkanı ve yeni yönetim borsa seçimlerinin bitmesinin ardından kurum amirlerini ziyaret etmeye başladı. İlk olarak Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’i ziyaret eden yeni ÜTB Başkanı Mustafa Uslu, kendini ve yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Kaymakam Mustafa Demir’e "Ünye için ne yapılması gerekiyorsa bize bakan yönü ile ÜTB olarak biz hazırız." dedi.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, ÜTB gibi kendini ispatlamış işadamlarını yanında görmenin ve Ünye için bir şeyler yapılması düşüncesinde kendini yalnız hissettirmedikleri için memnuniyetini ifade etti. ÜTB’nin en son faaliyeti olarak Ünye için önemli bir boşluğun doldurduğu Lisanslı Depoculuk olduğunu söyledi. Ardından da Lisanslı Depoculuk'un yeni dönem için nasıl bir hazırlık içerisinde olduğu noktasında bilgiler aldı. Demir, "ÜTB olarak sizlerin yaptığınız hizmetlerden son derece memnunuz. Sonuç itibari ile bizler buralarda geçici, sizler ise daimisiniz. Kaymakamlık olarak yaptığımız faaliyetlerde sizleri yanımızda görüyoruz. Bu da bizler oldukça memnun ediyor. Sizlerin gayretini ve desteğini görmekte bize yetiyor." şeklinde konuştu.


CİHAN

ÜTB yönetimi, Kaymakam Demir'i ziyaret etti

ÜTB yönetimi, Kaymakam Demir'i ziyaret etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.