1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Vali Büyükersoy’dan Başkan Dede’ye İade-i Ziyaret
Vali Büyükersoy’dan Başkan Dede’ye İade-i Ziyaret

Vali Büyükersoy’dan Başkan Dede’ye İade-i Ziyaret

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Necmettin Dede’ye iade-i ziyarette bulundu.

A+A-

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Necmettin Dede’ye iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Dede’yi makamında ziyaret eden Vali Büyükersoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel yönetimlerin önemine değindi. Milli iradenin yerel temsilcisi olan belediye başkanını ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Büyükersoy, Belediye Başkanı’yla müşterek çalışacaklarını kaydetti.

Büyükersoy, "Sayın Başkanla birlikte ilimizin istihdamının, işinin ve aşının nasıl arttıracağız bunun gayesi içinde olacağız. Zaten ilimiz huzurlu bir kent, huzurlu bir il. Burada Sayın Başkanımın da öncelikle ilimizde yatırımcı nasıl gelir, nasıl getirebiliriz. Bütün bunların gayretiyle hep beraber olacağız. İlimizi buna göre dizayn etmeye çalışacağız. İnşallah mahçup olmayız." dedi.

Vali Büyükersoy’a yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Necmettin Dede ise bürokratların, yurdun çeşitli bölgelerinde görev yaptığını belirtti. Başkan Dede, “Mutlaka hizmet için Anadolu’nun her tarafı bizim için aynı her yer bizim için bir yuvadır. Muş da Anadolumuzun şirin kentlerinden biridir. Bu bakımdan Muş’un hizmetlere çok ihtiyacı var. Bütün valilerimiz de kendi gayretleriyle bir takım şeyler yapmak istedi. Mutlaka herkes vatanı için bir şey yapmak ister. Onlar da iyi niyetle geldiler, umarım siz de düşüncelerinizde, projelerinizde muvaffak olursunuz. Bu düşüncelerle Muşumuza hoş geldiniz, başarılar diliyoruz ve Muş’a hizmet yapmanızı bekliyoruz." diye konuştu.
CİHAN

Vali Büyükersoy’dan Başkan Dede’ye iade-i ziyaret

Vali Büyükersoy’dan Başkan Dede’ye iade-i ziyaret

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.