1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Vali Coş, İmam Hatip Lisesi Mezunlarının Pilav Gününe Katıldı
Vali Coş, İmam Hatip Lisesi Mezunlarının Pilav Gününe Katıldı

Vali Coş, İmam Hatip Lisesi Mezunlarının Pilav Gününe Katıldı

Vali Hüseyin Avni Coş, Adana İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ADİM-DER) tarafından geleneksel hale getirilen pilav gününe katıldı.

A+A-

Vali Hüseyin Avni Coş, Adana İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ADİM-DER) tarafından geleneksel hale getirilen pilav gününe katıldı.

Adana İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Hüseyin Avni Coş, Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan ADİM-DER Başkanı Veyis Şahin, "İmam Hatip bizler için bir sevdadır. O nedenle mezun olduktan sonra bile kopamadık. Yönetim kurulumuzla birlikte, bu ilim yuvasının her zaman emrinde olmaya devam edeceğiz. Bizler için büyük hatıralarla dolu olan binalarımız yeniden yapılmak üzere yıkıldı. Ancak hem gönül vermiş yardımseverlerimizin, hem Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve valiliğimizin katkıları ile çok daha verimli, daha modern binalarımız yapılacaktır. Buradan hem günümüze, hem tadilatın yapılmasına katkı koyan herkese şükranlarımı sunuyor, hepinizden Allah razı olsun diyorum." dedi.

Vali Hüseyin Avni Coş ise "Bu güzel günde İmam Hatip Lisesi mezunlarıyla birlikte olmak için geldik. Burada eğitim gören arkadaşlarımıza başarılar diliyorum." dedi. İmam Hatip Lisesi'nin, önemli ve değerli insanları yetiştirmiş bir ilim yuvası olduğunu belirten Vali Coş, "Daha önce bu okullardan mezun olup, farklı makam ve mevkilerde, iş kollarında insanlarımıza hizmet eden arkadaşlarımıza da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ilim yuvaları vatandaşlarımızın desteğiyle onların gönlünde taht kurmuş, güzel eğitim kurumlarıdır. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi devam ettirsin." dedi.

Konuşmaların ardından Vali Coş, Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ile birlikte etkinliğe katılanlara pilav dağıttı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.