1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yıl Sonu Etkinliğinde Çocuklar Hünerlerini Sergiledi
Yıl Sonu Etkinliğinde Çocuklar Hünerlerini Sergiledi

Yıl Sonu Etkinliğinde Çocuklar Hünerlerini Sergiledi

Kayseri Özel Yılmaz Akansu İlköğretim Okulu üçüncü sınıf öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu etkinliğinde ortaya koydukları performansla beğeni topla...

A+A-

Kayseri Özel Yılmaz Akansu İlköğretim Okulu üçüncü sınıf öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu etkinliğinde ortaya koydukları performansla beğeni topladı.

Akansu Koleji Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe, öğrenci ve okul öğretmenlerinin yanı sıra veliler ve davetliler de katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hüsamettin Demirel, Akansu Koleji'nde öğrenim görmenin bir ayrıcalık olduğunu, öğrenciler ve onları yetiştiren öğretmenlerle gurur duyduğunu ifade etti.

Etkinlikte sahne alan öğrenciler, tiyatro, şiir, şarkı ve çeşitli sanatsal gösterilerle hünerlerini sergiledi. Öğrenciler ortaya koydukları performansla davetlilerin beğenisini kazandı. Programın sonunda bir teşekkür konuşması yapan sınıf öğretmenlerinden Seçil Yılmaz, velilere katkılarından, öğrencilere de yeteneklerinden dolayı teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda ise öğrencilerin yıl içinde yaptığı birbirinden güzel resimler davetlilerin beğenisine sunuldu. Yoğun ve yorucu geçen bir dönemin ardından yıl sonu etkinliğiyle moral depolayan öğrenciler, yaz tatiline mutlu girmenin coşkusunu yaşadı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.