1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. ‘yollar Ve Dikenler’ İsimli Sinema Filminin Son Sahnesi Manisa’da Çekilecek
‘yollar Ve Dikenler’ İsimli Sinema Filminin Son Sahnesi Manisa’da Çekilecek

‘yollar Ve Dikenler’ İsimli Sinema Filminin Son Sahnesi Manisa’da Çekilecek

Merhum Başbakan Adnan Menderes’in hayatını konu alan "Yollar ve Dikenler" isimli sinema filminin son sahnesi Manisa’da çekilecek.

A+A-

Merhum Başbakan Adnan Menderes’in hayatını konu alan "Yollar ve Dikenler" isimli sinema filminin son sahnesi Manisa’da çekilecek. Yapımcı ve yönetmen İsmail Gülnar, çekim için ekibiyle birlikte şehre geldi.

Gazetecilere açıklamada bulunan Gülnar, Menderes’in hayatını konu alan filmin çekimlerine 60 gün önce başladıklarını, Manisa’daki çekimlerle son ereceğini söyledi. Menderes’in Demirköprü Barajı’nı açması, askerler tarafından yakalanışı ve birkaç sahne daha çekeceklerini anlatan Gülnar, çekimleri üç ilde yaptıklarını belirtti. Bu filmle önemli bir iş yaptıklarına inandığını dile getiren İsmail Gülnar, bütçesi 1 milyon lira olan filmin 1,5 ay sonra vizyona gireceğini ifade etti.

Böyle bir film çektiği için bazı meslektaşlarından olumsuz tepkiler aldığına da değinen yapımcı ve yönetmen Gülnar, “Bazı meslektaşlarım, ‘Sen yakında Necip Fazıl’ı da çekersin.’ dedi. Niye çekmeyeyim ki? Necip Fazıl’ı da çekeceğim inşallah. İnsanların bu tür eleştirilerde bulunmasına bir türlü anlam veremiyorum. Ayrıca tehdit telefonları aldım, böyle bir film çektiğim için. Yani böyle bir film çektiğimden rahatsız olanlar da oldu ama ben hiçbirini dikkate almadım. Çekimlere devam ettim ve bitmek üzere. İnşallah güzel bir film olacak.” dedi. CİHAN

‘Yollar ve Dikenler’ isimli sinema filminin son sahnesi Manisa’da çekilecek

‘Yollar ve Dikenler’ isimli sinema filminin son sahnesi Manisa’da çekilecek

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.