1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yüksekokul Öğrencileri Diktikleri Kıyafetleri İlkokul Öğrencilerine Hediye Etti
Yüksekokul Öğrencileri Diktikleri Kıyafetleri İlkokul Öğrencilerine Hediye Etti

Yüksekokul Öğrencileri Diktikleri Kıyafetleri İlkokul Öğrencilerine Hediye Etti

Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Programı öğrencileri, Öğr.

A+A-

Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Emel Bulmuş ile Öğretim Görevlisi Naile Erdoğan öncülüğünde aldıkları dersler kapsamında diktikleri kıyafetleri, Belören İlkokulu öğrencilerine hediye ettiler.

Öğretim Görevlisi Emel Bulmuş ile Öğretim Görevlisi Naile Erdoğan, “Bağış yoluyla yüksekokulumuza gelen parça kumaşların değerlendirilmesiyle ortaya çıkan ürünleri, bölüm akademik personellerimiz rehberliğinde öğrencilerimizle aldığımız karar ile 3-7 yaş arası çocuklara hediye etmek istedik. Öğrencilerimizin bu ürünlerini sosyal içerikli bir projede değerlendirmek maksadıyla yola çıktık. Bu amaçla Belören İlkokulu ile irtibata geçtik. Bu etkinlik, üniversiteyi okullarla ve halkla kaynaştırma noktasında önemli bir çalışmadır. Çalışma süresince emek sarf eden öğrencilerimize ve bize destek olan yüksekokul yönetimimize teşekkür ediyoruz.” dediler.

Belören İlkokulu Müdürü Bayram Demirci ise şunları ifade etti: “Böylesine faydalı ve duyarlı bir proje gerçekleştiren yüksekokul akademik personeli ile öğrencilerini kutluyorum. Bu proje için bizim okulumuzu seçmeleri dolayısıyla onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Eğitimciler olarak ilkokuldan üniversiteye bizim amacımız öğrencilerimizi duyarlı birer vatandaş olarak yetiştirmektir. Bu noktada yapılan her çalışma desteklenmeli ve alkışlanmalıdır.”
CİHAN

Yüksekokul öğrencileri diktikleri kıyafetleri ilkokul öğrencilerine hediye etti

Yüksekokul öğrencileri diktikleri kıyafetleri ilkokul öğrencilerine hediye etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.