1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Karacabey'e Yeni Spor Salonu
Karacabeye Yeni Spor Salonu

Karacabey'e Yeni Spor Salonu

Karacabey Belediyesi'nin inşa edeceği, ‘Çok Amaçlı Spor Salonu’ için temel atma töreni düzenlendi.

A+A-

Karacabey Belediyesi'nin inşa edeceği, ‘Çok Amaçlı Spor Salonu’ için temel atma töreni düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen törende, kurban kesiminin ardından inşaata start verildi.

Karacabey Anadolu Lisesi yanında inşa edilecek spor salonu temel atma törenine Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ergün Koç, Müftü Hikmet Yazıcı, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören, belediye daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Karacabey Gençlik Hizmetleri Güreş takımının gösterileriyle başlayan programın sunumunu Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çalı yaptı. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ergün Koç, Karacabey'e böyle önemli bir hizmet sunmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti. 29 Ekim'de spor salonunu Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edeceklerini belirten Koç, Mustafa Erdoğan Parkı’na yapılacak çok sayıda tesislerle birlikte Karacabey'in 10 yıllık sportif ihtiyacının karşılanacağını söyledi.

Daha sonra Anadolu Lisesi öğrencileri, spor salonunun fikir babası olan Gençlik Hizmetleri eski İlçe Spor Müdürü Ayhan Sağlam ile projeye destek veren Belediye Başkanı Ergün Koç'a çiçekle teşekkür etti.

Program sonunda İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı'nın duaları eşliğinde ‘Çok Amaçlı Spor Salonu'nun temeli atıldı. Yaklaşık 1.6 milyon TL maliyetli spor salonunun prefabrik şekilde inşa edileceği bildirildi. Bin 700 metrekare kapalı alan içinde 600 metrekarelik 2 adet basketbol, voleybol ve hentbol sahaları, bunların yanı sıra; halter, güreş, masa tenisi salonları, duşlar, soyunma ve antrenör odaları ile engelli gençlerin de kullanabileceği Çok Amaçlı Spor Salonu'nun 29 Ekim'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edileceği belirtildi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.