17 Aralık 2025
Altın 5921.498
BIST 11348.83
Dolar 42.6904
Euro 50.16
Sterlin 57.3074
Ankara 1°C

25 kişiden 5'i serbest bırakıldı

25 kişiden 5'i serbest bırakıldı
Futbolda Şike Operasyonu kapsamında gözaltına alınanlardan Emenike, Mahmut Boz, Çağrı Özer, Mustafa Efe ve Sezer Öztürk serbest bırakıldı.

Futbolda Şike Operasyonu kapsamında gözaltına alınanlardan Emenike, Mahmut Boz (gri tişörtlü), Çağrı Özer, Mustafa Efe ve Sezer Öztürk serbest bırakılırken; savcı 20 kişi için tutuklama talep etti.

 

Gözaltında tutuldukları İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen 25 kişi, futbolda şike iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ve adliyede görevli diğer savcılarca sorgulandı.

Yaklaşık 10 saat süren sorgulamanın ardından, aralarında Fenerbahçeli yöneticiler Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, sözleşmesi dondurulan Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın da bulunduğu 20 kişi tutuklanma istemiyle İstanbul Nöbetçi 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevkedildi.

Fenerbahçeli futbolcular Sezer Öztürk ve Emmanuel Emenike ile Tuğrul Çağrı Özer, Mahmut Boz ve Mustafa Efe ise serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir