1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Ahmet Özhan, Tuttuğu Takımı Ve Spora Bakışını 'Spor Aşkına'ya Anlattı
Ahmet Özhan, Tuttuğu Takımı Ve Spora Bakışını Spor Aşkınaya Anlattı

Ahmet Özhan, Tuttuğu Takımı Ve Spora Bakışını 'Spor Aşkına'ya Anlattı

Hakan Artış ve Gizem Durmuş'un hazırlayıp sunduğu 'Spor Aşkına'da, spor, sanat, siyaset ve eğlence sektörünün ünlülerini konuk etmeye devam ediyor.

A+A-

Hakan Artış ve Gizem Durmuş'un hazırlayıp sunduğu 'Spor Aşkına'da, spor, sanat, siyaset ve eğlence sektörünün ünlülerini konuk etmeye devam ediyor.

Artış ve Durmuş’un bu haftaki konuğu sanat hayatı boyunca, Türk müziğinin popüler ve diğer alanlarında birçok ödül kazanmış, yurt içinde yüzlerce konserle ülke sanatına katkıda bulunmuş ve yine çeşitli ülkelerde katıldığı festivaller ve beş kıtada verdiği konserlerle 'Devlet Sanatçısı' ünvanı da bulunan Ahmet Özhan oldu.

Ahmet Özhan’ın konuk olduğu ve 8 Haziran Cumartesi günü saat 17.10’da Skyturk360’ta ekranlara gelecek programda ünlü sanatçı, spora ilk defa nasıl başladığı, müzik hayatıyla nasıl tanıştığı, kendi sağlığı ve fiziği için neler yaptığı soruldu. Ünlü sanatçı, sahne ve konser öncesi, sporla hazırlığı, en sevdiği yemeği, gönlündeki takımı da anlattığı programda, hangi maçlara gittiğini ve futbolda fanatikliğe ve şiddete bakışını da açıkladı.

Ahmet Özhan, hangi sporlara ilgi duyduğu, en unutamadığı maçı ve en beğendiği sporcu ve antrenörün kim olduğunu da 'Spor Aşkına’da anlattı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.