07 Ağustos 2026
Altın 6605.46
BIST 13768.96
Dolar 47.6991
Euro 55.037
Sterlin 63.9519
Ankara 31°C

Ahmet Şık’ın Annesi: Adalet Yerini Buldu

Ahmet Şık’ın Annesi: Adalet Yerini Buldu
Odatv davasında tutuklu yargılanırken, bugün yapılan 11. duruşmada tahliye edilen Ahmet Şık’ın annesi, “Beklemediğimiz bir şey oldu, adalet yerini buldu" dedi.

Odatv davasında tutuklu yargılanırken, bugün yapılan 11. duruşmada tahliye edilen Ahmet Şık’ın annesi, “Beklemediğimiz bir şey oldu, adalet yerini buldu.” dedi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nin, tutuklu yargıladığı Odatv sanıklarından Ahmet Şık’ı da tahliye etmesi, ailesinin yaşadığı Antalya’da sevinçle karşılandı. Ahmet Şık’ın baba evi yakınlarının akınına uğradı. Ailenin telefonları susmadı..

Ahmet Şık’ın babası Hüseyin Şık, tahliye kararını, “Şu an çok mutluyum. Bir seneden fazla göz yaşı döküyordum; şu an gözyaşlarımı sildim. Her şeyi geride bıraktım.” sözleriyle değerlendirdi.

Anne Fatma Şık ise, tahliye haberini diğer oğlu Bülent’ten öğrendiğini anlatarak, “Savcı, tutukluluğunun devamını istemişti.. Kalp rahatsızlığım olduğu için sakin olmaya çalıştım. Abisi Bülent aradı ‘Anne Ahmet tahliye oldu’ dedi. Ben heyecandan telefonu kapatmışım. Tekrar arayıp, ‘Anne niye kapatıyorsun? Ahmet tahliye oldu dedim.’ diye tekrarladı. Tabii çok büyük mutluluk. Şu an hiç bir şey diyemeyeceğim. 375 gün 375 sene oldu. Bu durumda olan cümle dardakileri kurtarsın, Allah suçsuzlara yardım etsin.” diye konuştu.

Tahliye kararının duyulduğu andan itibaren telefonlarının susmadığını anlatan anne Şık, “Beklemediğimiz bir şey oldu. Adalet yerini buldu.” dedi.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir