1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ak Parti Gençlik Kolları Ayran Dağıttı
Ak Parti Gençlik Kolları Ayran Dağıttı

Ak Parti Gençlik Kolları Ayran Dağıttı

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları üyesi gençler, Bolu Halk Pazarı'nda üzerinde 'Milli İçkimiz Ayrandır' yazısı bulunan 1000 adet ayran dağıttı.

A+A-

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları üyesi gençler, Bolu Halk Pazarı'nda üzerinde 'Milli İçkimiz Ayrandır' yazısı bulunan 1000 adet ayran dağıttı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören ayranlar kısa sürede tükendi.

Başbakan Erdoğan’ın alkol teşvikini eleştirerek 'Bizim milli içkimiz ayrandır' demesinin ardından AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları da Başbakan Erdoğan'ın sözünden yola çıkarak ayran dağıtımı gerçekleştirdi. Pazaryerine İl Gençlik Kolları üyeleri tarafından araçla getirilen ve üzerilerinde 'Milli İçkimiz Ayrandır' yazılı etiketler bulunan 1000 adet ayran, vatandaşların ilgisiyle çok kısa sürede tükendi.

Halkın ilgisinden dolayı memnuniyetini ifade eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Milli İçkimiz Ayrandır' söylemine destek vermek için bugün bizler de İl Gençlik Kolları olarak 1000 adet ayran dağıttık. Herkesin bildiği gibi, kötülüklerin anası olan alkol teşviki o kadar abartılı bir boyuta dönüştü ki, bütün sokaklarda boy boy tabelaları ve afişleri süslüyor, alkolün çok faydalı bir şeymiş imajı veriliyordu, bu çok yanlış bir durum. Bizlerin milli içkisi ayrandır. Hem sağlıklı hem de zararsız.” şeklinde konuştu. CİHAN

AK Parti Gençlik Kolları ayran dağıttı

AK Parti Gençlik Kolları ayran dağıttı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.