1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Trabzon'da Gezi Parkı Protestosu
Trabzonda Gezi Parkı Protestosu

Trabzon'da Gezi Parkı Protestosu

Trabzon’da, Taksim Gezi Parkı’nda yaşanan olayları protesto etmek isteyen bir grup oturma eylemi yaptı.

A+A-

Trabzon’da, Taksim Gezi Parkı’nda yaşanan olayları protesto etmek isteyen bir grup oturma eylemi yaptı. Bu sırada, parkın dışında toplanan bir başka grup ise eylemcilere tepki gösterdi.

İstanbul’daki olayları protesto etmek isteyen bir grup, KESK Trabzon İl Teşkilatı öncülüğünde Meydan Parkı’nda toplandı. Grup, burada yaklaşık 10 dakika sessiz oturma eylemi yaptı. Bu sırada, parkın dışında toplanan bir başka grup ise eylemcilere tepki gösterdi. Polisin alana sokmadığı grup, oturma eylemi bitene kadar parkın dışında bekledi. Polis, iki grubun karşı karşıya gelmemesi için çevrede geniş önlemleri aldı. Parka gelen İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş da göstericilere tepki gösteren grubu sakin olmaları konusunda uyardı.

Eylemin sona ermesinin ardından protestocu grup, olaysız şekilde dağıldı. Eylemcilerin parktan çıkmasından sonra alana giren diğer grup, göstericilere yönelik tepkilerini devam ettirdi. ‘Burası Trabzon İstanbul değil, Trabzon’da olay istemiyoruz’ şeklinde sloganlar atan grup da olaysız şekilde dağıldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.