1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Sözcüsü Çelik: Pistten çıkan uçakla ilgili spekülatif haberlere itibar edilmemeli
AK Parti Sözcüsü Çelik: Pistten çıkan uçakla ilgili spekülatif haberlere itibar edilmemeli

AK Parti Sözcüsü Çelik: Pistten çıkan uçakla ilgili spekülatif haberlere itibar edilmemeli

Çelik, pistten çıkan uçakla ilgili, "Çeşitli mecralardaki spekülatif ve doğru olmayan haberlere itibar edilmemesi gerekir." dedi.

A+A-

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada, pistten çıkan uçakla ilgili olarak, "Çeşitli mecralardaki spekülatif ve doğru olmayan haberlere itibar edilmemesi gerekir." ifadelerini kullandı.

AP'nin giderek ırkçıların, faşistlerin, İslam ve Türkiye düşmanlığı yapanların gösteri mekanına dönüşmeye başladığını belirten Çelik, bunun Avrupa için kaygı verici olduğunu söyledi. 

Çelik, "Avrupa demokrasilerini korumanın yolu, İslam ve Türkiye düşmanlığına set çekmektir, bu konuda net bir tavır sahibi olmaktır." diyen Çelik, "PKK'lı teröristlerin konferans yapabildiği, konferansa katılabildiği bir organizasyonun olması, Avrupa Parlamentosu'nun kendi değerlerinden uzaklaşması, kendi kendini feshetmesi demektir." şeklinde konuştu. 

İlker Başbuğ'un açıklamaları

AK Parti Sözcüsü Çelik, İlker Başbuğ'un açıklamaları ile ilgili de "Yarın arkadaşlarımız suç duyurusunda bulunacaklar." ifadesini kullanarak, şöyle konuştu:

"Kişiler emekli olduktan sonra, demokratik anlayışla, akılla izah edilemeyecek birtakım fikirlerini ortaya savurup, ondan sonra da 'Genelkurmay Başkanlığı yaptım' diyerek bu makamın arkasına sığınamazlar." 

AK Parti Kızılcahamam Kampı

Ömer Çelik, AK Parti Kızılcahamam Kampı'nın 3-4-5 Nisan'da yapılacağını söyledi.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.