09 Ağustos 2026
Altın 6659.71
BIST 13779.39
Dolar 47.6791
Euro 55.1258
Sterlin 64.2836
Ankara 28°C

AK Parti'de Aday Adaylığı İçin Son Başvuru Tarihi 15 Ocak

AK Parti'de Aday Adaylığı İçin Son Başvuru Tarihi 15 Ocak
AK Parti Osmaniye İl Başkanı Ömer Yağmur milletvekili aday adayı olacakların görevlerinden istifa ederek 15 Ocak tarihine kadar başvurmaları gerektiğini söyledi.

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Ömer Yağmur milletvekili aday adayı olacakların görevlerinden istifa ederek 15 Ocak tarihine kadar başvurmaları gerektiğini söyledi.

Öğretmenevinde basın toplantısı düzenleyen Yağmur, AK Parti iktidarının hizmetleri ile 12 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.Seçimde AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin 15 Ocak günü saat 15.00'a kadar başvuruda bulunması gerektiğini kaydeden İl Başkanı Ömer Yağmur partisinin Türkiye'nin 2023 hedeflerini ortaya koyan bir bilinçle çalışmalarına devam ettiğini söyledi.Teşkilatın 2010 yılını başarılı bir şekilde geride bıraktığını söyleyen Ömer Yağmur, “Bilindiği gibi şehrimizde anayasa değişikliği referandumunda 'Evet' oyu çıktı. İşte bizler teşkilat olarak bu anlamda değişikliklerin halkımıza ve ülkemize neler getireceğini iyi bir şekilde anlattık. Yeni dönemde de yeni anayasanın çalışmaları hız kazanacaktır. Haziran ayında yapılacak seçimin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bizler bu seçimler için başlattığımız çalışmalarımıza yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir