1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Partili eski başkan iyi
AK Partili eski başkan iyi

AK Partili eski başkan iyi

Göstericilerin bıçakladığı AK Partili eski başkanın sağlık durumu iyiye gidiyor..

A+A-

Gezi Parkı olaylarını protesto etmek isteyen göstericilerden bir kişi, eski AK Parti Güngören İlçe Başkanı Abdullah Başçı’yı boğazından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Başçı’nın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı ve eski AK Parti Güngören İlçe Başkanı olan Abdullah Başçı, Pazar akşamı Merter Nadide Caddesi'nde Taksim Gezi Parkı protestosu yapan gruptan kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Aracıyla caddeden geçtiği sırada kimliği belirsiz kişilerce boğazından bıçaklanan Başçı, ağır yaralı olarak Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından Başçı'nın hayati tehlikeyi atlattığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Yaralanan Abdullah Başçı’nın ağabeyi Birol Başçı kardeşinin yaşadığı olayı şöyle anlattı: “Kardeşim akşam saatlerinde evden çıkıp arkadaşlarının yanına çay içmeye gidiyor. Yolda ilerlerken orta kısıma bir araba park ediyor. Kardeşim ‘Biraz sağa ya da sola çekin de geçelim’ diyor. O sırada yukarıdan bir grup geliyor. Gruptan birisi kardeşimin boğazını bıçaklıyor. Kardeşimi bıçaklarken söylediği kelime ‘Tayyip’in p..i bu’ diyor. Yarım santim daha derine gelse kardeşim ölecekti.”

sss.20130604132238.jpg

1045321.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.