1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Engelliye Çarpmamak İçin Korkula Çarptı
Engelliye Çarpmamak İçin Korkula Çarptı

Engelliye Çarpmamak İçin Korkula Çarptı

Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kozan-Adana Karayolu Deliçay mevkisinde Cebrail Aşan'ın(26) kullandığı 01 ADZ 47 plakalı otomobil, tekerlekli sandalyede seyahat eden engelli Veli Arıkan'a çapmamak için ma.

A+A-

Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kozan-Adana Karayolu Deliçay mevkisinde Cebrail Aşan'ın(26) kullandığı 01 ADZ 47 plakalı otomobil, tekerlekli sandalyede seyahat eden engelli Veli Arıkan'a çapmamak için manevra yapınca direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, köprü korkuluklarına çaptı. Kazada otomobilde bulunan Özlem Aşan (24), Özlem (30) ve Aras Ersan (5) yaralandı. Ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yararlılar tedavi altına alındı.

Araç sürücüsü Cebrail Aşan, “Kozan Adana yolu istikametinde ilerlerken önüme bir özürlü amca çıktı. Ona vurmamak için köprü korkuluğuna vurdum. Yapacak başka bir şeyim yoktu.” dedi.

    Bu sırada, kaza yerinden geçmekte olan Ahmet Aydoğmuş yönetimindeki 01 D 5828 plakalı otomobile arkadan gelen Gökhan Ganici'nin kullandığı 01 R 212 plakalı otomobil çarptı. Yaralananın olmadığı kazada maddi hasar meydana geldi.

    İtfaiye ekipleri olay yerinde yaptıkları temizlik çalışması sonrası yol trafiğe açıldı.
CİHAN

Engelliye çarpmamak için korkula çarptı

Engelliye çarpmamak için korkula çarptı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.