1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Alkol Ve Küfür Ölümüne Neden Oldu
Alkol Ve Küfür Ölümüne Neden Oldu

Alkol Ve Küfür Ölümüne Neden Oldu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, alkollü olarak etrafa küfürler ederek yolda ilerlediği iddia edilen Şemsettin Sever, kendisine sinirlenen bir şahsın vurduğu darbe ile düştü.

A+A-

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, alkollü olarak etrafa küfürler ederek yolda ilerlediği iddia edilen Şemsettin Sever, kendisine sinirlenen bir şahsın vurduğu darbe ile düştü. Kafasını sert zemine çarpan Sever, hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Yürüyüş yolu üzerinde, önceki akşam saat 24.00 sıralarında meydana gelen olayda, Şemsettin Sever isimli 53 yaşındaki bir şahıs yolda yaralı olarak bulunmuş ve kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti. Şahısın dövülerek mi yoksa düşerek mi yaralandığı araştırıldığı esnada, olay yerinde bulunan ve ambulansı aradıkları öğrenen 3 kişi olayı anlatarak polise teslim oldu.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan E.B (26) S.Ç(26) ve A.S(26) isimli şahısların verdikleri ilk ifadelerinde, A.S.’nin yanında hamile eşinin bulunduğu, hep birlikte eve yürüyerek gittikleri esnada arkadan Şemsettin Sever'in(53)küfür ederek geldiği, her halinden alkollü olduğunun anlaşıldığı ve elinde bıçak bulunduğu, kendilerinin yanından geçerken küfürler ettiğini anlattı. Bunun üzerine şahısların sinirlendiği ve şüphelilerden birinin sinirine hakim olamayarak Şemsettin Sever’e vurduğu ifade edildi. Sever’in dengesini kaybederek yere baş üstü düşüp yaralandığı iddiasında bulunan şüphelilerin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınmasına devam ediliyor.



CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.