1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 'Efendimiz' Yarışmasının Birincisi Öğrenciye Umre Hediye Edildi
Efendimiz Yarışmasının Birincisi Öğrenciye Umre Hediye Edildi

'Efendimiz' Yarışmasının Birincisi Öğrenciye Umre Hediye Edildi

Manisa’nın Gördes ilçesinde, Eğitim ve Kültür Derneği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle liseler arasında düzenlenen "Efendimiz" isimli kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler törenle ödüllendirildi.

A+A-

Manisa’nın Gördes ilçesinde, Eğitim ve Kültür Derneği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle liseler arasında düzenlenen "Efendimiz" isimli kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler törenle ödüllendirildi. 354 öğrencinin katıldığı yarışmada birinci olan Gördes Sağlık Meslek Lisesi öğrenci Merve Avcı’ya, umre hediye edildi.

Ödül töreninde konuşan Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, genç neslin mana çıtasını yükseltmek için bu programı düzenleyen Eğitim ve Kültür Derneği yöneticilerine teşekkür etti. Kaymakam Bilgin, iyiliklerin nesilden nesile bu tür faaliyetlerle taşınabileceğini ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tufan Çelik de böyle bir organizasyonu düzenledikleri için dernek yöneticilerine plaket verdi.

Dernek Başkanı Hacı Coşkun ise şunları söyledi: “Bugün içinde yaşadığımız dünyada, bütün hastalıklara yazılabilecek en iyi reçete Peygamber Efendimiz (SAV)'dir. Son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylar, O'nun getirdiği düsturlara ne kadar çok muhtaç olduğumuzu ispatlamıştır. Milletin devamı için neslimize, imanın devamı için nefsimize sahip çıkmalıyız. Bugün ülkemizin içindeki hastalıklara, O'nun hadis eczasından bir örnek vermek istiyorum: ‘Tevazu yüceltir, kibir düşürür, gurur aldatır, haset bitirir.’ Hadisleri hayatımızda uygularsak, sıkıntıların çözüleceğine inanıyoruz.” CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.