1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Anaokulu Öğrencileri Yıl Sonu Şenliğinde Eğlendi
Anaokulu Öğrencileri Yıl Sonu Şenliğinde Eğlendi

Anaokulu Öğrencileri Yıl Sonu Şenliğinde Eğlendi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Ergin Koleji tarafından, ildeki anaokulu ve anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu şenliği büyük beğeni topladı.

A+A-

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Ergin Koleji tarafından, ildeki anaokulu ve anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu şenliği büyük beğeni topladı.

Yozgat Belediyesi Çapanoğlu Kent Park Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yıl sonu şenliğine Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Öğrenciler, yıl içerisinde öğrendikleri bilgi ve becerilerini, kendilerini izleyen protokol üyelerine ve ailelerine sunmanın heyecanını yaşadı. Özel Ergin Koleji tarafından okul öncesi öğrencilerine yönelik yapılan bilgi boyama yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri, protokol üyeleri tarafından verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, programda yaptığı açılış konuşmasında, eğitimin ilk halkası olan okul öncesi eğitimin başarısında büyük rolü olduğunu söyledi. Vali Yazıcı ise eğitimin önemine değindi. Yazıcı, "Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Özel Ergin Kolejimize, böyle güzel bir etkinlik düzenleyerek bütün ana okullarımızı öğrencilerimizi ve ailelerimizi buluşturduğu için teşekkür ediyoruz. Eğitimde temel çok önemlidir. Nasıl ki bir inşaatın temelini sağlam atıp kat kat üstüne çıkabiliyorsak, eğitimde de zincirin ilk halkası olan okul öncesine gereken önemi vermeliyiz. Bu bakımdan okul öncesi eğitimi bizim için çok önemlidir. Ayrıca, bu tür etkinlikler çocuklarımızın kendilerine olan güven duygusunun artmasına vesile olacaktır. Ben tekrar bu etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar da yaptıkları konuşmalarda, okul öncesi eğitimin önemine değinerek, şenliği düzenleyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve Özel Ergin Koleji'ne teşekkür etti.

Kolej Müdürü Ali Acar ise eğitimde istenilen başarının elde edilmesi ve kalıcı başarının sağlanması için okul öncesi eğitimin önemli olduğunu kaydetti. Acar, şöyle dedi: "Okul hayatının ilk kilometre taşı okul öncesi eğitim olan anaokuludur. Son yıllarda eğitim adına önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Bu kapsamda bizler de Özel Ergin Koleji olarak eğitim ve öğretimin tüm alanlarına verdiğimiz önemi okul öncesine de fazlasıyla vermekteyiz. Eğitimin ilk basamağı olan okul öncesi eğitim, gömleğin ilk düğmesi gibidir ve bunun doğru iliklenmesi çok önemlidir. Bugün de İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve kolejimizin organizesinde güzel bir etkinlik düzenledik. İlimizdeki bütün anaokullarımız ve anasınıfı öğrencilerimizin katılımı ile yıl sonu şenliği coşkulu bir şekilde kutlandı. Ayrıca, kolejimiz tarafından kısa bir süre önce yapılan boyama şenliğinde dereceye giren öğrencilerimize de hediyeleri bugün protokol üyeleri tarafından verildi."

Aileler de çocukları açısından bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirterek, şenliği düzenleyenlere teşekkür etti.



CİHAN

Anaokulu öğrencileri yıl sonu şenliğinde eğlendi

Anaokulu öğrencileri yıl sonu şenliğinde eğlendi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.