1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILAN İLKER ARSLAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILAN İLKER ARSLAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILAN İLKER ARSLAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Antalya Emniyet Müdürlüğü görevinden uzaklaştırılan ve hakkında gözaltı kararı verilmesinin ardından teslim olan İlker Arslan, adliyeye sevk edildi.

A+A-

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan ve daha sonra Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında "rüşvet almaya aracılık etmek", "nitelikli dolandırıcılık" ve "haksız mal edinme" suçlamaları kapsamında gözaltı kararı verilen İlker Arslan, Antalya'da teslim oldu.

Arslan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünün NSosyal hesabından dün yapılan açıklamada, "Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan soruşturma kapsamında Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmıştır." ifadesine yer verilmişti.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı da Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" soruşturması kapsamında Arslan hakkında gözaltı kararı vermişti..

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.