1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Ardahan'ın Amatör Tiyatrocuları Seyirciden Alkış Aldı
Ardahanın Amatör Tiyatrocuları Seyirciden Alkış Aldı

Ardahan'ın Amatör Tiyatrocuları Seyirciden Alkış Aldı

Ardahan Belediyesi'nin desteği ile yaklaşık bir aydır provaları süren Ardahan Orta Oyuncuları’nın hazırladığı ‘Melek’ adlı tiyatro beğeniyle izlendi.

A+A-

Ardahan Belediyesi'nin desteği ile yaklaşık bir aydır provaları süren Ardahan Orta Oyuncuları’nın hazırladığı ‘Melek’ adlı tiyatro beğeniyle izlendi.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda seyircisiyle buluşan ve iki gün sahnelenen tiyatroya ilgi hayli büyük oldu. Falcılığı konu edindiklerini belirten yönetmen Ceren Odabaşı, “Provalarımızı Ardahan Belediyesi'nde yaptık. Belediye Başkanı Faruk Köksoy’a bizlere destek verip belediyenin kapılarını açtığı için çok teşekkür ediyorum. Bu sergilediğimiz ikinci oyun, oyunda falcılığı konu edindik. İkinci kez sergilediğimiz bu oyunu halkımıza ücretsiz olarak sunduk. Aldığımız olumlu tepkiler bizi çok mutlu etti. Şu anda kadromuz 23 kişiden oluşuyor. Bu işe gönül verenlerle ilerleyen zamanlarda kadromuzu daha da genişleteceğiz. Mevcut kadroda bu işi seven birçok farklı mesleklerden bir araya gelmiş arkadaşlarımız var. Sanayi sitesinde çalışan da, öğrenci olan da, işsiz olan da var. Destek bulduğumuz takdirde hedefimiz bu tür etkinliklere devam ederek il dışına çıkmak, yarışmalara katılarak, Ardahan’ın adını duyurmak olacaktır." dedi.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy ise tiyatronun ardından oyunculara ve yönetmen Ceren Odabaşı ile Benhur İlkay Alan'a çiçek verdi. Başkan Köksoy, belediye olarak bu tür organizasyonların arkasında olduğunu vurgulayarak, gençlerin yaptığı kısa süreli provalarla çok güzel işler başardıklarını söyledi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.