Arınç ve eşi, Körfez Tatil Beldesi'ndeki devre mülklerinde yaklaşık 15 günlük tatil için geldi. Arınç, Edremit'e geldiği gibi Vakit Gazetesi'nin imtiyaz sahibi olan Nuri Aykon'un cenazesine de katıldı.
Körfez Tatil Beldesi'nde bulunan devre mülküne gelen Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, İzmir'den karayolu ile Körfez Tatil Beldesi'ndeki devre mülklerine geldi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı, gazeteciler ve tatil beldesindeki konuklar karşıladı.
Her yıl tatilini geçirdiği Güre'deki devre mülküne, 12 Eylül referandum çalışmalarından dolayı geç geldiği öğrenilen Arınç'ın, 26 Eylül Pazar günü Edremit'ten ayrılacağı, bu süre zarfında Kadıköy Beldesi'ndeki yeni hizmete giren, fakat resmi açılışı yapılmayan Edremit Körfez Hastanesi açılışına katılması bekleniyor..
