1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Asalpaslanlar İş Ortaklarını Galada Buluşturdu
Asalpaslanlar İş Ortaklarını Galada Buluşturdu

Asalpaslanlar İş Ortaklarını Galada Buluşturdu

Bursa’da 1989 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Asalpaslanlar Yapı Malzemeleri, iş ortaklarıyla gala yemeğinde bir araya geldi.

A+A-

Bursa’da 1989 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Asalpaslanlar Yapı Malzemeleri, iş ortaklarıyla gala yemeğinde bir araya geldi. Almira Hotel’deki galaya AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Ali Fuat Er ve çok sayıda davetli katıldı.

Gala yemeğiyle başlayan gece Bursalı sanatçı Aylin Tunç’un söylediği birbirinden güzel şarkılarla devam ederken, Asalpaslanlar firmasının misafirleri doyasıya eğlendi. Misafirlerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Asalpaslanlar Yapı Malzemeleri Genel Müdürü Kubilay Alpaslan, organizasyonu, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunmak amacıyla düzenlediklerini dile getirdi.

Kuruldukları günden beri yenilikçi bir çizgi benimsedikleri için sektörde öncü bir kuruluş olma özelliği kazanarak liderlik yaptıklarını belirten Alpaslan, “Ülkemizde ekonominin önemli enstrümanlarından ve lokomotif unsurlarından olan inşaat sektöründe kalitenin ve güvenin adresi olmak için bugüne kadar hiç yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalıştık. Bizler sürekli olarak sektörel gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en geniş ve faydalı ürün yelpazesiyle cevap vermek için çaba sarf ettik.” dedi.

İş ortaklarının paylarını ve taşıdıkları değerleri arttırmanın her zaman öncelikli hedeflerini oluşturduğunun altını çizen Genel Müdür Alpaslan konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Sahip olduğumuz bayilikler, dünyanın en geniş ürün yelpazesi ve sektördeki güçlü iş ortaklarımızın da desteğiyle 24 yıldır hizmet ediyoruz. Sadece Bursa’da değil, Marmara Bölgesi’nde ve hatta Türkiye’nin dört bir tarafına hizmet veriyoruz. Firma olarak müşterilerimize ve iş ortaklarımıza adeta danışmanlık hizmeti de sunuyor ve doğru ürünleri kullanmaları için yönlendiriyoruz. Ortaklarımızın bizi tercih etmelerindeki asıl nedeni çok iyi biliyoruz; sektördeki gücümüz, gelişmiş hizmet anlayışımız ve sağladığımız müşteri odaklı çözümler ile paydaşlarımıza değer katıyoruz. Ürün yönetimini en iyi biçimde gerçekleştirerek, verimlilik ve kârlılık dağıtıyoruz. Böylece taşıdığımız markaların pazar paylarını genişletiyoruz.”

BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er ise “En geniş tabanlı üyeye sahip iş adamları derneği olarak önemli bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bünyemizdeki iş adamlarını 14 ayrı sektörde topladık. Bu sektörlerden bir tanesi de sizlerin de içinde bulunduğunuz inşaat sektörüdür. Mensubu olduğunuz bu yapı sektörü, BUGİAD’ın en çok üyeye sahip sektörel komitesidir. İnşaat sektörü çekici güç olduğu için, biz Türkiye ve dünyayı yakından takip ediyoruz.” dedi. Asalpaslanlar’ın inşaat sektörünün önemli firmalarından biri olduğuna değinen Er, “Asalpaslanlar Yapı Malzemeleri’ne bu geceyi düzenleyerek, birlik ve beraberliği arttırdığı için teşekkür ederim.” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk de inşaat sektörünün Türkiye ekonomisindeki önemine vurgu yaptı. Kentsel dönüşümün inşaat sektörü için ciddi bir fırsat olduğunu dile getiren Milletvekili Öztürk, “Lokomotif bir sektör olan inşaat sektörü temsilcileri ile beraberiz. İnşaat, birçok sektörü destekleyen, ekonominin canlanmasına katkı sağlayan bir sektördür. Türkiye’de özellikle kentsel dönüşümlerle yaşanılabilir çevre oluşturma projeleri bu sektör için bir fırsattır. Bunları değerlendirmek önemlidir.” şeklinde konuştu. Asalpaslanlar’ın düzenlediği gala ile iş ortaklarıyla yakaladığı birlik ve beraberliği takdir ettiğinin altını çizen Öztürk, “Bu tür etkileşimler her sektöre ait firmaların yapması gereken işlerdir. Böylelikle sektör sorunsuz şekilde büyür” diyerek firma yetkililerine başarılar diledi. CİHAN

Asalpaslanlar iş ortaklarını galada buluşturdu

Asalpaslanlar iş ortaklarını galada buluşturdu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.