16 Aralık 2025
Altın 5911.213
BIST 11348.83
Dolar 42.7034
Euro 50.3232
Sterlin 57.3675
Ankara 6°C

Atatürk Havalimanı’nda Oy Kullandılar

Atatürk Havalimanı’nda Oy Kullandılar
İstanbul Vali Yardımcısı ve Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, 10 Mayıs’tan bugüne kadar Atatürk Havalimanı’nda yaklaşık 33 bin gurbetçinin oy kullandığını söyledi.

İstanbul Vali Yardımcısı ve Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, 10 Mayıs’tan bugüne kadar Atatürk Havalimanı’nda yaklaşık 33 bin gurbetçinin oy kullandığını söyledi.

Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) açıklama yapan Vali Yardımcısı Aydın, dış hatlar terminali geliş ve gidiş katlarındaki 15 seçim sandığında 24 saat esasına göre oy verildiğini ifade etti.

Aydın, oy verme işlemi nedeniyle güvenlik ve kolaylaştırıcı olmak üzere her türlü tedbiri aldıklarını hatırlatarak, “Seçim salonlarındaki güvenlik seviyesini beyazdan sarıya çıkartıp olası her türlü olumsuzluğun önüne geçmeyi amaçladık” dedi.

Sandıklarda 311 personelin üç vardiya halinde yaptıklarını kaydeden Ahmet Aydın, “Görevlilerimizin yiyecek, içecek ve ulaşım ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyoruz. Yoğunluk yaşandığı durumlarda salonlarda gerekli düzenlemeleri de gerçekleştiriyoruz. 12 Haziran Pazar günü personel sayımızı ve güvenlik tedbirlerimizi daha da sıklaştıracağız.” diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir