1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AYM'den Haberal'a kötü haber!
AYMden Haberala kötü haber!

AYM'den Haberal'a kötü haber!

Anayasa Mahkemesi CHP'li Mehmet Haberal'ın yurt dışına çıkış yasağı ile ilgili yaptığı başvurusunu reddetti.

A+A-

Anayasa Mahkemesi, CHP'nin Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal'ın yurt dışı yasağının kaldırılması ile ilgili yaptığı başvuru hakkındaki kararını redderken Youtube, Ergenekon davası tutuklusu Fatih Hilmioğlu ve Abdullah Öcalan'ın kitabı ile ilgili başvuruların kararını yarına bıraktı.


YOUTUBE BAŞVURUSU

Öte yandan video paylaşım sitesi Youtube avukatı aracılığıyla Türkiye Barolar Birliği (TBB) ile CHP'li bazı milletvekilleri ise söz konusu siteye erişim engelinin kaldırılması için Anayasa Mahkemesine ayrı ayrı bireysel başvuruda bulunmuştu. Başvuruları inceleyen Anayasa Mahkemesi, bu konudaki bireysel başvurularla ilgili incelemesine yarın devam edecek.

HİLMİOĞLU BAŞVURUSU DAHA SONRA DEVAM EDECEK

Ergenekon davası tutuklusu Fatih Hilmioğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle 20 Şubat'ta tedbiren tahliyesine karar veren Anayasa Mahkemesi, Hilmioğlu'nun konuya ilişkin bireysel başvurusunu esastan incelemeyi daha sonra sürdürecek.

ÖCALAN'IN KİTABI İLE İLGİLİ BAŞVURU DA GÖRÜŞÜLECEK

Anayasa Mahkemesi, terör örgütü elebaşı Öcalan'ın, yazdığı kitaba basım aşamasındayken el konulması nedeniyle haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle yaptığı başvuruyu da daha sonra incelemeyi sürdürecek.(sabah)
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.